kožuchy sú škaredé na pohľad, ale v niektorých oblastiach majú svoje opodstatnenie. nikdy by som nenosila kožuch ako nejaký módny doplnok, ale nosiť kožuch v extrémnych teplotách by mi nevadilo. a ak by bolo dokázané, že kožuch zo psa je teplejší ako kožuch zo soba, tak prečo nie? (ukameňujte ma)
chcela som napísať dačo ako @7 ale nevedela som to tak sformulovať.
Pretože je to smutné, ale je to tak, že prírodné materiály hrejú najviac, a ak by som išla na expedíciu na Sibír, tak svetrami z pravej vlny a kožuchom z hocičoho, čo som osobne nepoznala, isto nepohrdnem
Heh vidím, že sa tu už rozoberajú aj polárne expedície a podobne ale nad tými sa zatiaľ nezamýšľam, ja som skôr tak na teplé kraje a neplánujem žiadne extrémne zimné výpravy
s hovadzou alebo bravčovou kožou problem nemám, tu vlastne pri výbere výrobkou vyhľadávam. Na druhej strane kožuchy (s výnimkou ovčieho rúna) mi prídu gýčove a zbytočne.
je mi jedno, či zo psa, veveričky, líšky alebo zajaca.
zviera pri tom trpelo jak sviňa len preto, aby si nejaká skurvená piča mohla obliecť kožuch, ktorý aj tak nepotrebuje vyjebaná móda, nikdy to nepochopím
Treba v tom vidieť rozdiel. Polovníka, ktorý odstreli líšku a nasledne si z nej spravi čiapku alebo golier by som neodsudzoval. Prípadne pastiera ktorý nosi baranicu.
Chcem tým len povedať, že je rozdiel medzi tým, keď je zviera zabite len za učelom získania kožušiny, prípadne je chovane na kožušiny alebo je z toho zvieraťa aj iný užitok, resp. koža je druhotny produkt.
@stormmast3r - Presne tak, súhlasím s tebou A tiež by som si na seba nikdy nedala taký kožuch, je to gýčové a teraz vraj "moderné" Ale človeka ktroého vidím v takom kožúšteku od psa macky a pod. mi príde (myslím toho človeka) ako nafúkaný sebecký debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pretože je to smutné, ale je to tak, že prírodné materiály hrejú najviac, a ak by som išla na expedíciu na Sibír, tak svetrami z pravej vlny a kožuchom z hocičoho, čo som osobne nepoznala, isto nepohrdnem
60 % zo psa..Kožuch patrí tomu kto sa v ňom narodil !
Odporúčam každému » www.csfd.cz/film/118264-ear...
zviera pri tom trpelo jak sviňa len preto, aby si nejaká skurvená piča mohla obliecť kožuch, ktorý aj tak nepotrebuje vyjebaná móda, nikdy to nepochopím
určite by stiahli z kože žívého psa... ježiš..
+ ak by to bolo nevyhnutné, tak aj keby by som pôvodného majiteľa poznal
Chcem tým len povedať, že je rozdiel medzi tým, keď je zviera zabite len za učelom získania kožušiny, prípadne je chovane na kožušiny alebo je z toho zvieraťa aj iný užitok, resp. koža je druhotny produkt.