nosim len zlatu retiazku s priveskom co som dostal este na prve svate prijimanie, aj to len niekedy a strieborny naramok co som dostal od uja, ked uz ho mam, tak co s nim, ale aj to len niekedy...
Na pravej ruke Livestrong naramok a niekedy aj potitko. A kedysi som na krku nosil taku akokeby bicyklovu retaz (samozrejme kupene), ale dnes uz mam na nu priliz hruby krk.. Inak nosim uz len hodinky a na nahovaciach mam 2 retaze. Jednu na ozdobu a druha ide z penazenky.
kazdy den nosim nejaky nahrdelnik, retiazku...vacsinou podla psychickeho rozpolozenia....mam jednu retiazku a tu nosim len vtedy, ked som smutna alebo ma niekto sklame.......
na dvacinu mi mama kúpila náhrdelník s perlou a náušnice perlové a vraví "čo to nenosíš?!". Ta kde sme??? Vravela som, že najskôr na štátnice. Veď ledva na seba navlečiem moje farebné kožené remienky na zápästie. Toť vsjo.
Prstene: Osem strieborných kusov. Každý patrí na konkrétnu ruku a konkrétny prst, jem s nimi, spávam s nimi, nosím ich nonstop.
Náhrdelník: Arwenin strieborný prívesok Večernice z Pána Prsteňov (originál replika, darček od mamičky na 20te narodky), nosím nonstop a chystám sa akurát teraz k tomu pridať ešte jednu vec, ale to ešte nie je aktuálne celkom.
Náramky: Dva vybíjané kožené s pyramídkami, na každej ruke jeden. Toto je však niekedy dosť premenlivé
Náušnice: Dierky prestrelené nemám, takže občas nahodím nejaké strieborné klipsy, ale nie je pravidlom.
Nosila som 4 strieborné prstene ale už nemôžem zrejme k vôli alergii. Mám asi tak 3 strieborné retiazky na krk, jedna sa stále trhá, druhú si požičala mama, najradšej nosím tú tretiu.
K retiazkam mám 4 prívesky, z toho jeden je taká strieborná puma, strieborné srdce (to nosím najčastejšie) a srdce zo Swarovsky krištálu či ako to je, a to 4 je len bižu, ktorú skoro vôbec nenosím.
Na uši mám nekonečne veľa bižu, ale keďže bižu už tiež nemôžem, tak mám 4 strieborné náušnice + 1 zlaté. Striedam však len dvoje.
Na ruke nenosím nič, to by mi vadilo, ale plánujem si kúpiť nejaké pekné hodinky k 18-tke.
Na krku 2 pletené obtiahnuté náhrdelníky+2 strieborné retiazky, na jednej je slniečko a na druhej taký pliešok, čo mi dal ocko z vojny. A na rukách ... Pravá 3 prstene+strieborná retiazka, ľavá spústu pletených a korálkových náramkov
asi 3 roky som nosila nádherný stieborný prsteň od našich ale vypadli mi z neho dva z troch kamienkov takže ž ho mám len odložený. Momentálne nosím na ľavej ruke náramok priateľstva a rozmýšľam že si na rukuidem navešať ostatné pakšamienty čo mám poskrývané
jaaaa musím mať stále niečo na sebe .... pár náramkov.. aspoň jeden .. bez neho sa ani nepohnem z osobných dôvodov , náhrdelník vlastnoručne vyrobený xixi čiže hlina a kožená šnúrka ... prstenee nieee to mi zavadzá a bez mojich čiernych oringlov nevyjdem ani z domu von xixi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale na náramky na pravej ruke som si zvykla, teraz mám len čierno-biely a reflexný žltý, ale to sa cez festivaly zmení a budem zasa strašne nevkusná
Neviem prečo
Náhrdelník: Arwenin strieborný prívesok Večernice z Pána Prsteňov (originál replika, darček od mamičky na 20te narodky), nosím nonstop a chystám sa akurát teraz k tomu pridať ešte jednu vec, ale to ešte nie je aktuálne celkom.
Náramky: Dva vybíjané kožené s pyramídkami, na každej ruke jeden. Toto je však niekedy dosť premenlivé
Náušnice: Dierky prestrelené nemám, takže občas nahodím nejaké strieborné klipsy, ale nie je pravidlom.
K retiazkam mám 4 prívesky, z toho jeden je taká strieborná puma, strieborné srdce (to nosím najčastejšie) a srdce zo Swarovsky krištálu či ako to je, a to 4 je len bižu, ktorú skoro vôbec nenosím.
Na uši mám nekonečne veľa bižu, ale keďže bižu už tiež nemôžem, tak mám 4 strieborné náušnice + 1 zlaté. Striedam však len dvoje.
Na ruke nenosím nič, to by mi vadilo, ale plánujem si kúpiť nejaké pekné hodinky k 18-tke.
Náhrdelníky - občas
Náušnice - vždy
nosievam retiazku (to mám pamiatku po babičke) a naramok taký ručne robený