Nenosím ho na obranu, ale skôr pre prípadnú potrebu, už sa pár krát zišlo (spolužiak si raz doniesol na obed do školy niečo nenakrájané, tak sa ma tak zo srandy na prednáške opýtal či nemám nožík a bol úplne vyvalený keď som ho vytiahla Ale bol rád že si mohol nakrájať obed )
jasné že nosím, ale v kabelke DD takže keby ma niekto išiel napadnuť, musí počkať, kym si ho vytiahnem DD ale vo vrecku v bunde nosím kaser, lebo sa o seba bojím kedže som kráasna a dneska znasilnuje kadekto kadečo DDDD
@dhampir nosím ho len tak, i keď chcelo by to púzdro.. a tá pílka je namakaná. mám ho cez 7-8 rokov a fakt, ani známka opoterbenia tej pílky. ešte aj špáratko tam mám a pinzetu
inak tento nôž je perfektný, má šikovnú rukoväť, dosť silnú a kvalitnú čepeľ z dobrej ocele, krásne sa dá nabrúsiť.
Rád ho nosím do prírody, nieje veľký (dlhý) ale ešte sa mi nestalo, aby som nutne potreboval väčší nôž. A hej ešte jedna zaujímavosť... s pomocou kameňa sa s ním dá useknúť strom, nie nejaký bárs hrubý, ale stačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
» www.birdz.sk/webka/dhampir/f...
ten môj je staršia verzia, povrch je opravený leptaním, ako rukoväť, tak aj čepeľ
Nenosím ho na obranu, ale skôr pre prípadnú potrebu, už sa pár krát zišlo (spolužiak si raz doniesol na obed do školy niečo nenakrájané, tak sa ma tak zo srandy na prednáške opýtal či nemám nožík a bol úplne vyvalený keď som ho vytiahla Ale bol rád že si mohol nakrájať obed )
a povedali aj toto :
"A ón má nóš???" (poňevadž na to treba asi zbrojný pas čo......a nóš u nás nemá bárz do....ee)
Rád ho nosím do prírody, nieje veľký (dlhý) ale ešte sa mi nestalo, aby som nutne potreboval väčší nôž. A hej ešte jedna zaujímavosť... s pomocou kameňa sa s ním dá useknúť strom, nie nejaký bárs hrubý, ale stačí
stačí
Nahovno mi bol, ale zvykla som sa s ním hrať vo vrecku, predsa len bezpečnejší než zapaľovač.