Nie, ale chcela by som, pretoze tie moje za pokazili a rozbili(lebo mi spadli) a este som ich nebola zaniest do opravy. Ale inak nosim stale...rucickove a maju taky velmi pekny tvar, este som podone nikde nevidela.
ručičkové, od zákazu nosenia mobilov v škole je to pre mňa nutné (nie že by sa nenosili mobily, ale cez hodinu sa potrebujem pozrieť a to by si profáci všimli, keby som vytiahol mobil)
mam par hodiniek doma ale nenosim ich lebo mam mobil, mp3, fotak a vsade je cas ale dlho si prajem take elegantne strieborne hodinky a tie by som nosila
nenosim...ani naramky, nemam rada ovesane ruky. a hodinky sa mi vacsinou ani nepacia, jedine som minule videla take pekne Roxy ale zas aj ta cena bola pekna
@peter_piper zeby hodinky? ...ktorych vyvoj bol ovela rychlesi nez som ho ja stihla akymkolvek sposobom zaregistrovat...keby to nemalo ten naramok a knofliky a niekde by som to zbadala, tak asi vazne neviem co to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov