Mam Xiaomi amazfit » www.alza.sk/xiaomi-amazfit-... aj ked tie asi nie su moc smart lebo su urcene len na sport obsahuju GPS, mapy appky pre rozne aktivity (bicyklovanie, plavanie, behanie, atd atd) alebo sledovanie spanku pulzu a podobne. Lenze to nestaci na to aby boli smart.
Do kategorie smart sa radia univerzalnejsie hodinky ktore obsahuju aj store a daju sa do nich instalovat appky a ich cena zacina od 200 EURO vyssie. napr Samsung Gear alebo iWatch ci jak sa to vola.
Neviem co bezi na mojich hodinkach ale podla mna je to tiez android aj ked upraveny.
PS nie vsetky hodinky nad 200 euro musia byt smart napriklad garmin predava niektore hodinky aj za 400 euro a ajtak neobsahuju store. Len je otazne ci je to pri hodinkach az take dolezite a ci nie su dolezitejsie skor ine faktory ako napr vydrz. Tu ma Amazfit perfektnu. Aj ked zase baterku uz asi bude treba vymenit.
@sasi2680 mne viac ako o cokolvek ine ide skor o funkcie ako meranie tepu, EKG a tak. A napr to EKG maju len apple watch a galaxy watch (to este EKG sprístupnené nema, ale behom krátkeho obdobia bude mať) Cize vlastne u ma ine hodinky až tak nezaujímajú.
Ak bude nieco ako Galaxy watch s baterkou ktora vydrzi aspon 2 tyzdne tak by som nad tym pouvazoval. Naramok nechcu a hodinky co vydrzia 2 dni su mi nanic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Do kategorie smart sa radia univerzalnejsie hodinky ktore obsahuju aj store a daju sa do nich instalovat appky a ich cena zacina od 200 EURO vyssie. napr Samsung Gear alebo iWatch ci jak sa to vola.
Neviem co bezi na mojich hodinkach ale podla mna je to tiez android aj ked upraveny.
PS nie vsetky hodinky nad 200 euro musia byt smart napriklad garmin predava niektore hodinky aj za 400 euro a ajtak neobsahuju store. Len je otazne ci je to pri hodinkach az take dolezite a ci nie su dolezitejsie skor ine faktory ako napr vydrz. Tu ma Amazfit perfektnu. Aj ked zase baterku uz asi bude treba vymenit.
skús garmin
» www.facebook.com/nudzcz/photos/b...