Skôr cez leto... mám ovešané ruky kadečím, hlavne korálkami, šnúrkami a najradšej páskami z festivalov
Momentálne mám len jeden prsteň, kľúč od stanu na náramku a na krku maminu striebornú retiazku - robím pokus, či ju vyčistím, lebo minule sa mi to podarilo s náramkom :p
podla toho ake..ak mas na mysli take "bizuteriove, elegantne" a pod. tak nie...nosim naramky....nitkove.....a nahrdelnik mam kamienok...a este aj slonika s mincou ale ten teraz nenosim...a nausnice obcas...
neznesiem prstene, to mi zostalo ešte z čias klavíra, kedy mi ich zakazovali a zvykla som si bez nich. inak som na pravej ruke nosila strašne dlho kopec náramkov všelijakých, festivalových aj obyčajných, ale jedno leto som ich vôbec nedávala dole a úplne sa mi to zhnusilo.
teraz si dám z času na čas čiernobiely náramok, ale šetrím si ho, lebo to je posledný kus vôbec a neviem, kde inde by som ich zohnala.
Opasok nosím ale nie ako doplnok ale ako nutnosť lebo mi padaju nohavice.Prívesky na kluče no mám momentálne jeden...strieborná vločka aktuálne teraz náramky dva cez leto také tenké čierny a fialovy od kamošky
to co nosim na krku je pre mna dolezite, a nieco mi to pripomina, opasky nosim aby mi nespadli nohavice povecinou, naramky hlavne v lete a nausnice mam v oboch usiach ale len take male gulicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Momentálne mám len jeden prsteň, kľúč od stanu na náramku a na krku maminu striebornú retiazku - robím pokus, či ju vyčistím, lebo minule sa mi to podarilo s náramkom :p
ale koralky mam najradsej
teraz si dám z času na čas čiernobiely náramok, ale šetrím si ho, lebo to je posledný kus vôbec a neviem, kde inde by som ich zohnala.
inak opasky nenosím
ale nosím retiazky a pletené náramky + rozťahováčik a jedna uplne odlišná náušnica