Ahojte, mám jeden problém. Chcel by som ísť za 2-3 dni do Srbska(sám, bez rodičov). No ale nemám ešte 18 rokov. Na jednej stránke písali že potrebujem súhlas rodiča overený notárom...
Tak chcel by som sa opýtať : Mali ste už niekto s tým skúsenosti
S tymto konkretne nemam skusenost, ale ked som si posielala prihlasku na VS tak potrebovali vysvedcenie overene notarom. Tak normalne som prisla s tym vysvedckom ku notarovi, ten ho odkopirovat a dal tam peciatku. Zaplatila som za to 2,5€.
a celkovo mi to príde hlúpe do srbska som išla niekoľkokrát, 18 som síce nemala, ale nič takéto som ani nikdy nepočula. a vôbec, neviem si predstaviť jediný dôvod, prečo by si niečo také potreboval.
@neutralnothing - netuším, ja som za jedno vysvedcko platila 2,5€ a za druhe 2,5 - som si dala overit maturitne a zo 4.rocnika a vyslo ma to teda 5€, lenze som posielala vysvedcka na dve skoly, tak som platila dokopy 10€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» bit.ly/13FIcKw...
a celkovo mi to príde hlúpe do srbska som išla niekoľkokrát, 18 som síce nemala, ale nič takéto som ani nikdy nepočula. a vôbec, neviem si predstaviť jediný dôvod, prečo by si niečo také potreboval.
No aj mne to prišlo divné, ale tak radšej si to vybaviť
Dneska sa tam zastavím.