Ahojte. Mam velky problem.Chodim na brigadu,tak rozmyslam,ze by som si kupila new notbook. Ten,co mam ,mam 3roky,a ma dvdroomku pokazenu,a dokonca mu motorcek stale huči,a preinstalovat sa cely neda,a keby aj ano,tak ako,ked dvdroomku ma kaput.co radite,m
no na tvoj vek (koniec strednej a zac. vysky) kup novy, alebo sa spytaj kolko by stala oprava (a ak je to vyhodne tak hej, ked na notebooku nemastis hry)
pise sa inac najskor slovo potom ide ciarka tak medzera a potom slovo pr.: cav, ako sa mas?
do 3 ročného noťasu by som už rozhodne neinvestoval teraz ti nejde toto o niečo neskôr môže odísť niečo iné, určite by som sa radšej poobzeral po nejakom novom
ale aby som nebol OT, isiel by som do noveho...sak staci trosku prilozit k tej oprave a mas novy (samozrejme neviem kolko ta vyjde oprava, ale vacsinou to tak byva)
3 roky este neni tak vela, a notebooky vseob. moc vysoky vykon aj tak nemaju.. zistil by som kolko stoji vymena dvdrom, motorcek huci ale to mozno staci dat precistit do servisu... a tiez ci neni lacnejsia externa dvd mechanika ako oprava... da sa to riesit aj takto.. ak vobec potrebujes dvdrom..
3 roky nie sú vôbec veľa... Môj má už dobrých 5, a furt je v pohode, nič čo by sa nedalo prežiť... A keď ti hučí motorček (pochopil som to tak, že chladenie), tak daj notebook do režimu spánku, a povysávaj otvory kadiaľ nasáva a vyfukuje vzduch, ale poriadne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pise sa inac najskor slovo potom ide ciarka tak medzera a potom slovo pr.: cav, ako sa mas?
ale aby som nebol OT, isiel by som do noveho...sak staci trosku prilozit k tej oprave a mas novy (samozrejme neviem kolko ta vyjde oprava, ale vacsinou to tak byva)
1. notebook/netbook a nie notbook
2. dvd romku ma problemovu kazdy notebook...a ak by si ho uz chcela preinstalovat tak neni problem > cez usb kluc alebo externu dvd romku...
3. motorcek - zrejme v nom bude kopec prachu > rozobrat a vyfukat...
cize ked sa tak na to pozeram tak ten notas moze sluzit este dlho...hocikto sikovny by to doma na kolene vedel opravit za drobny peniaz..
zadaj parametre, ci je to s nim az tak zle