Mala som notebook od Vianoc Acer Extensa 5620 Lenže vo februári sa mi začal kaziť, až mi úplne padol... Teraz je vyreklamovaný - vrátili mi peniaze.. Moji dvaja kamaráti majú tento typ tiež a nie sú
urcite ak mozem poradit tak najlepsie Fujitsu Siemens... nepoznam nikoho, kto by s tym nebol spokojny.. co sa tyka Acer a HP, tak tie by som velmi neodporucal... ASUS je na tom o daco lepsie
a urcite nekupuj z bazaru.. sice vyde lacnejsie, ale nevies co dotycny clovek, ktory to do bazaru dal s tym NB predtym robil, ci su nejake HW komponenty v nom menene alebo nie a pod
ja mam extensu 5620 uz polroka a zatial ziadny problem, len trosku som vytrieskal vydrz baterky, ale aj tak som planoval 8-cell ... 320gb disk mi vyhovuje, cpu a ram v poho, xp vyladene, grafika kedze nehram moc hry staci .... pr itychto low-end lacnejsich asi ale zalezi od kusu, ako gitary napriklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zatiaľ to vidím na to HPčko
a urcite nekupuj z bazaru.. sice vyde lacnejsie, ale nevies co dotycny clovek, ktory to do bazaru dal s tym NB predtym robil, ci su nejake HW komponenty v nom menene alebo nie a pod
A fotrovci majú Toshibu myslím.
Ale ja ešte skúsim vypýtať dáke sponzorstvo od mojej rodinky, možno naškrabem aj viac, poprípade nebudem taký držgroš a ešte si priplatím ...