Od septembra idem na intrak na strednu a chcela by som nejaky notebook, len neviem aky. Nevedeli by ste poradit nejaky dobry...aj z vlastnych skusenosti ??? prosim napiste znacku aaj typ.....dakujeem
@pawlo no neviem kolko.....dajme tak do 1000€ netusim.....aa bolo by fajn keby to malo co najmensiu uhlopriecku, ale s mechanikou.... tak mozno 12 alebo 13....???, no ked sa nic nenajde tak tak najviac do 15"4 .... dakujeem
@conco - písala si že to chceš na intrák - takže nejaké veľké denodenné sťahovania sa diať nebudú - a na intráku je ti malý displej skôr na škodu pretože sa na tom horšie pozerajú filmy
A do tisícky toho máš na výber vcelku dosť
Na tvojom mieste by som ešte investoval aj do kvalitnej wi-fi karty nech sa vieš naozaj pripojiť kdekoľvek a kedykoľvek
@pawlo no hej tak v prvom rade tu wifinu by som chcela, aby to slo fajn.....noo hej s tym displejom mas pravdu, na tie filmy xDDD......dakujem za radu.......aaa nevedel by si nejaky model poradit ???:....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ten mam ja a som spokojna
Každý pastier chváli svoje ovce
ja mám túto (satellite a300d) a som veľmi spokojná. len by som chcela menší displej, žeby bola ľahšie prenosná
asusy su trochu horsia trieda a HP-cka su najkazovejsie..,.
A do tisícky toho máš na výber vcelku dosť
Na tvojom mieste by som ešte investoval aj do kvalitnej wi-fi karty nech sa vieš naozaj pripojiť kdekoľvek a kedykoľvek
Výber notebooku nie je ľahké rozhodnutie a určite si nenechaj niečo nahovoriť od druhých ty vieš čo potrebuješ, aké máš nároky
ak niečo lacné kazivé a proste horror ACER
Ak niečo pekné sexi mega drahé APPLE
ak niečo celkom spoľahlivé sem tam kazivé a sem tam mierne predražené HP pavilion/compaq
ak niečo lesklé s veľkým mega adaptérom prehnaným dizajnom a japončískym prevedením Toshiba
Ak niečo čo cheš po troch mesiacoch odniesť do servisu jednoznačne MSI
Ak chceš niečo pekné spoľahlivé a za dobrú cenu Fujisu Siemens
Ak si prachatá tak niečo Od Dell alebo Sonny Vavio(či jak sa to píše)