Naši sú zaň ochotní dať 1000-1200 € ,idem na strednú takže dá sa povedať že ho budem mať na"veci do školy" .A chcem ho teda aj nosiť so sebou,takže tak
@eskimak videl som macbook nazivo a takto ti poviem je dobry na multimedia a tak ale stale je zbytocne predrazeny
@zoelicious k teme » datacomp.sk/asus-n55sf-s247... by mal byt postacujuci (na veci do skoly zozeniem postacujuci notebook aj za 3 stovky...) a sucasne hry na tom pojdu na strednych detailoch pri nativnom rozliseni, hd video urcite pojde 500g priestoru je tiez dost a da sa pripadne dokupit externy hd cca za stovku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
.
.
.
ja si plánujem kúpiť auto....dobre?
@eskimak ziadny shitbook..
Veľkosť 15.6" vhodná na prenášanie a zároveň fullHD rozlíšenie na prácu a výkon postačujúci aj na hry
@zoelicious k teme » datacomp.sk/asus-n55sf-s247... by mal byt postacujuci (na veci do skoly zozeniem postacujuci notebook aj za 3 stovky...) a sucasne hry na tom pojdu na strednych detailoch pri nativnom rozliseni, hd video urcite pojde 500g priestoru je tiez dost a da sa pripadne dokupit externy hd cca za stovku.
ja mam v plane kupit si » datacomp.sk/asus-g55vw-s101... co je uz dost dobra herna masina...
» www.sysnet.sk/notebook-hp-pro...