no oba su strasne zle, ale asi mas teda nejaky rozpocet, respektujem to ...
Intel Pentium B960 je 32nm tech starsi typu sandy bridge, ale ma lepsie benchmarky ako novy 22nm celeron 1000M ... ked teda na zaklade toho tak ten s B960 ...ale v tvojom pripade ti mozem povedat, ze je to fakt jedno,
asi by som sa na tvojom mieste rozhodol na zaklade dalsich 250GB na disku u jedneho oproti druhemu a displej TFT vs. LCD
@lexiee myslis, ze su len tak take lacne? ... oba tie procaky su low-end zo SB a IB rodin, benchmarky skoro o polovicu nizsie ako i3-7 z oboch ... disk je pomalo otackovy, nema externu grafiku, lan bude nejaky stary typ lebo nema GB podporu a ta bateria je slaba (4 hod ti to ani vo sne nevydrzi, )
ale je pravda, ze beznemu cloveku ako ty to moze byt jedno, pre teba by bolo asi dobre vediet aky obal z coho ma, ci to nie je nejaky plast co rozplacas hocikde nahodne ( ja mam napr. nie drahu masinu (sice drahsiu jak tamto), ale padla mi z metra na zem a ani to s nou nepohlo) ... toto aj vyzera na taky "shiny plast", tak pofidernejsie
inak netusim aki "profici" robia v Alze ale je to smiesne, ze ten mini popis hore nesedi s tym popisom dole
@matwejo ....ja ho budem opatrovať ako oko v hlave, nehne ním ani atómová bomba (kým bude pod mojim drobnohľadom, som si vedomá toho, že inak to je proste rozbytná vecička
ja len chcem, aby šlapal tak ako má (aspoň že sa viem vyjadriť konkrétnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.alza.sk/toshiba-satelli...
» www.alza.sk/toshiba-satelli...
Intel Pentium B960 je 32nm tech starsi typu sandy bridge, ale ma lepsie benchmarky ako novy 22nm celeron 1000M ... ked teda na zaklade toho tak ten s B960 ...ale v tvojom pripade ti mozem povedat, ze je to fakt jedno,
asi by som sa na tvojom mieste rozhodol na zaklade dalsich 250GB na disku u jedneho oproti druhemu a displej TFT vs. LCD
a ja osobne by som bral 1TF z tychto
ale inak ďakujem za tvoj výber, možno mi to pomôže D
ale je pravda, ze beznemu cloveku ako ty to moze byt jedno, pre teba by bolo asi dobre vediet aky obal z coho ma, ci to nie je nejaky plast co rozplacas hocikde nahodne ( ja mam napr. nie drahu masinu (sice drahsiu jak tamto), ale padla mi z metra na zem a ani to s nou nepohlo) ... toto aj vyzera na taky "shiny plast", tak pofidernejsie
inak netusim aki "profici" robia v Alze ale je to smiesne, ze ten mini popis hore nesedi s tym popisom dole
ja len chcem, aby šlapal tak ako má (aspoň že sa viem vyjadriť konkrétnejšie