@agrobrat Neni mozne Asus robi hrozne notebooky, tyzden po skonceni zaruky to zacne same od seba vypinat WLAN a Bluetooth a aj zvukovka tam blbne(sestre sa toto stalo), a skoro na vsetkych PC forach na ASUS a acer nadvaju. Apple, HP, Toshiba, IBM su asi najlepsie notebooky.
@kolivideam A na tej plazme nemas VGA port? Tak zapoj jeden koniec VGA kablu do notebooku, druhy do koniec do tej redukcie SCART zapoj do TV. Niekde na ovladaci najdi nieco cim prepinas napriklad na DVD alebo podobne veci a niekde tam by si asi potom mal vidiet pracovnu plochu. Ak tam nikde nebude tak si na notebooku klikni pravym na pracovnú plochu, daj vlastnosti a potom Nastavenia tam by mali byt 2 monitori, klikni na ten kde bude cislo 2 a zaskrtni "Rozšíriť plochu na tento monitor" (alebo tak niak), teraz by ti to uz malo ist a este ak mas zly obraz tak najdi v Ovladacich paneloch nieco ako Intel graphics ... (neviem presny nazov) a tam by mala byt niekde moznost ze TV.
@marek594 Díki za radu, ale to som už spravil...dal som rozšíriť monitor na túto plochu, ale keď zapnem AV1, kde to mám zapojené, na TV vidím len čiernu obrazovku...
@tommyhot Aha, to bude asi F4, teda ja to tam mám, ale keď to stlačím sčernie mi obrazovka na NB, na TV sa nič nedeje, a potom mi zmrzne comp. Odmrzne, keď vytiahnem z neho VGA
@marek594 potom, keď stláčam FN+F4 nabehne mi v pravom dolnom rohu taký nejaký obrázok - jeden notebook, zelená šípka a notebook a nejaký druhý monitor, ale telka nereaguje
@marek594 fajn, zistil som, že ten kábel ide len v smere SCART > VGA, takže s tým spravím asi hovno...budem to musieť riešiť asi kúpov nového notebooku, lebo ma to už serie!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
s tym nerob nic lebo to vybuchne
@kolivideam A na tej plazme nemas VGA port? Tak zapoj jeden koniec VGA kablu do notebooku, druhy do koniec do tej redukcie SCART zapoj do TV. Niekde na ovladaci najdi nieco cim prepinas napriklad na DVD alebo podobne veci a niekde tam by si asi potom mal vidiet pracovnu plochu. Ak tam nikde nebude tak si na notebooku klikni pravym na pracovnú plochu, daj vlastnosti a potom Nastavenia tam by mali byt 2 monitori, klikni na ten kde bude cislo 2 a zaskrtni "Rozšíriť plochu na tento monitor" (alebo tak niak), teraz by ti to uz malo ist a este ak mas zly obraz tak najdi v Ovladacich paneloch nieco ako Intel graphics ... (neviem presny nazov) a tam by mala byt niekde moznost ze TV.