@zemiak42 no ja mám firemný netbook bez numerickej klávesnice a niekedy mi to prekáža, ale už som si skoro zvykla a ak mi to bude prekážať, zapojím si klasickú klávesnicu, lebo ho budem používať iba doma, takže u mňa by to až taký problém nebol.
Aj keby som tiež nebola proti numerickej klávesnici ale ide mi dosť aj o cenu, lebo včera sa mi úplne pokazil počítač a notebook som do dnešného dňa neplánovala kupovať, ale som donútená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Aj keby som tiež nebola proti numerickej klávesnici ale ide mi dosť aj o cenu, lebo včera sa mi úplne pokazil počítač a notebook som do dnešného dňa neplánovala kupovať, ale som donútená.
inak dík za názor
Inak by som pockal este chvílku prichádzajú nové procesory na trh .
» pctuning.tyden.cz/index.php?optio...
Dost neaktualny clanok ale su vykonnostne o 15-20% lepsie a spotrebuju menej energie
inak tento notas sa da zohnat za 330e
» atcomp.sk/zbozi/hp-mini-5... pravdepodobne budu nan akcie cize aj za nejakých 280 by sa dal zohnat
a čakať veľmi nemôžem, lebo zase mám viazanosť na internet a ak nebudem mať notebook alebo počítač,tak budem platiť za niečo čo nevyužívam.
keby nebola tá viazanosť,tak by som chvílu vydržala aj s tým firemným netbookom a pomalým mobilným internetom čo je v ňom.
a ten svoj internet si do firemného nemôžem nainštalovať.