Chcel by som Vas poprosit o vyber notebooku, ktory by bol vhodny do skoly a preferoval by som aj moznost hrania hier na celkom slusny vykon(aj tych novsich)..
ťažký výber veru..ten asus má najkvalitnejšiu grafickú kartu z týchto troch, acer najhoršiu ale zase 2GB (ten rozdiel kvalitovo zas neni ale veľký..v celkovom hodnotení grafických kariet sú približne pri sebe všetky), asus má aj i5 procák čo by bolo u mňa plus, ale na druhej strane ako značku uprednostňujem Lenovo Acer tam nemá písané USB 3.0 a to je škoda a je to len 15,6'' a ostatné 17,3'' tak aj to môže zohrať úlohu..pri tejto voľbe by som sa ja rozhodol ale podľa značky, ale to je len moj názor..ja som mal Dell teraz mám MacBook a veľa známch má Lenovo a to sú naozaj kvalitné notebooky..ja vždy riešim len tieto značky..a ešte keby zoženiem v takej cene nejaké Lenovo ThinkPad tak beriem to, alebo potom ten Dell nejaký (Dell má väčšinou servis až do domu na druhý deň a to je tiež pekná vec) ale toto je len môj názor a písal som podľa mojich skúseností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.alza.sk/msi-ge620dx-458...