mame doma 2 notebooky a jeden normalny pocitac. ale castejsie chodim na normalny, lebo v nom mam toho ovela viac. vsetky mozne programy, filmy, pesnicky, ... hej a v notebookoch nemam internet
my máme doma všetci svoj notebook... vlastný. stolový PC nemáme, ja si už ani neviem predstaviť prácu za ním a nedajbože sa deliť. to by sa u nás nedalo, mama si často nosí robotu domov a s bratom sme obaja na VŠ takže potrebujeme byť veľa na počítači, či doma, či v škole.
Nemam rad notebooky z 2 dôvodov...napicu sa na nich pise a rad hram hry...cize stolovy pc ma vide ovela lacnejsie ako nejaky nadupany notas...
A ak potrebujem svoje data pri sebe tak mam telefom ktory zvlada to co notas + viac vydrzi baterka a strcim ho do vacku...a pritom tam mam vsetko...hry, filmy, hudbu, ebooky, net vcetne icq, skype s videohovormi, msn, faceeboku, pokecu a birdzu co viac treba?
Mám book ale nevyhovuje mi to absolútne...už len preto, že nemám nazvyš pamäť na NFS, ledva pár programov sa mi tam zmestí, a tiež keď som dlhší čas na nete, tak ten zvuk pri ventilovaní je neznesitelný a seká mi potom celý...
NB nemusim prenosnost u mna nieje potrebna kedze PC vyuzivam skor na zabavu dalej nemusim sa bat o vydrz baterie cena je nizsia a o vykone ani nehovorim kedze NB sa nikdy nevyrovnaju vykonom stolovemu PC
Mam desktop doma, a notebook nosim do skoly a na byt..a logicky som na notebooku viacej, este je aj vykonnejsi ako moj desktop..hlasujem jednoznacne za ntb Na cesty vlakom do BA je to moja oblubena 500GB mp3ojka
Ále, mám notebook, teda vlastne všetci máme svoj, no mne jedinej prekáža. Chystám sa kúpiť si bežný desktop a notebook využívať len príležitostne, pričom na desktope chcem mať Linux. Obe riešenia majú výhody aj nevýhody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
A ak potrebujem svoje data pri sebe tak mam telefom ktory zvlada to co notas + viac vydrzi baterka a strcim ho do vacku...a pritom tam mam vsetko...hry, filmy, hudbu, ebooky, net vcetne icq, skype s videohovormi, msn, faceeboku, pokecu a birdzu co viac treba?
a keď už dačo prenosné tak buď nejaký netbook alebo PDA-čko.
a keď už dačo prenosné tak buď nejaký netbook alebo PDA-čko.