Zdravím. Potreboval by som poradiť ohľadom notebooku s nejakou lepšou zvukovou kartou. Teda, chcel by som pomocou notebooku nahrávať el. gitaru, takže tá lepšia zvuková karta by nebola na škodu. Bohvie ako sa v takých veciach nevyznám, takže nejaké rady n
Ako vravia chalani... ntb so slušnou zvukovkou neexistuje (ak náhodou áno, tak to bude predražená exotika), takže ber hocičo so silnejším procákom (i5/i7) + basic externá zvukovka (M-Audio FastTrack / Creative E-MU)
..vdaka za nazory, viem, ze do notebookoch sa nedavaju nejake extra zvukovky, ale tak..myslim, ze stalo za to aspon sa uistit..tiez som premyslal nad externou, takze asi to aj tak spravim, ako pisete..
inak @frflos vdaka za primitivnu poznamku, aj mi to celkom chybalo k zivotu, konecne som sa mohol s chutou zasmiat.. tak, len tak dalej a vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@frflos to bola asi najdebilnejšia poznámka, akú som tu kedy videl. Dvojnásobne preto, že vyzerá úplne normálne.
Nabudúce si rozšír obzory o bežne používaných imidžoch aj niekde inde, ako len vo svojej emáckej alebo hiphoperskej komunite.
inak @frflos vdaka za primitivnu poznamku, aj mi to celkom chybalo k zivotu, konecne som sa mohol s chutou zasmiat.. tak, len tak dalej a vela stastia