vybrala som si tento notebook, ale neviem to posúdiť z hľadiska kvality Nemám žiadne väčšie požiadavky, len aby bol dobrý na bežné používanie. Čo naň hovoríte?
@19martina19 ak je to tento: Acer Aspire V5-431P-987b4G50
njesom si isty bo tu nemas presne oznacenie tak ti poradim v tej cene kupit njeco vykonnejsie,druha moznost je kupit njeco lacnejsie s tym istym vykonom...
co mi vadi je na tuto dobu podpriemerne pomaly procesor,na tuto cenovu kategoriu slaby vykon grafiky a hardisk je sice dost velky ale len 5400 otackovy co je ten najpomalsi aky existuje...
neviem co sa ti nanom paci ale garantujem ti ze za 460 Euro,za tolko som ho nasiel ja sa da kupit vacsi a vykonnejsi notebook..
tu mas tiez acer,na rozdiel od tvojho ma len rychlejsi procesor ostatne je podobne az na cenu 290 Ecok,na tejto stranke ho ale ponukaju bez windowsu,sice s Linuxom ale predpokladam ze ty chces Windows ale ak mas znameho co sa vyzna da ti ho tam zadarmo prinajhorsom najdi computershop kde budu ochotny dat ti za 20 Euro cierny Windows
druha moznost o 20 Euro drahsi zato ma dvakrat tak rychly procesor aj graficky chip,je uz aj s Windowsom,urcite omnoho lepsia kupa z pohladu vykonu-ale ani jeden z tychto dvoch nema touchdisplay co sa mi pri notebooku zada ako frajerina ale v praxi zbytocnost
notebook s taky procesorom by som nekupil ani za 200 bo bude proste nenormalne pomaly,notebook nekupujes na rok a preto je lepsie dat o kusok viac za normalny vykon aby si aj za par rokov nemala problem,s tymto procesorom budes mat problemy uz teraz ak spustis viac ako tri programy naraz...
a za par rokov nebude stihat uz uplne nic tak vam poradim ruky prec a rychlejsi procesor...
@frano ano je to ten Ďakujem za radu. V Datartee ho majú za 399 eur, čo mi prišla dobrá cena, ale keď sa naň neviem pozrieť z technickej stránky tak sa mi to ťažko. Aké číselká by som mala prosím ťa pozerať pri tom procesore aby bol fajn?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
njesom si isty bo tu nemas presne oznacenie tak ti poradim v tej cene kupit njeco vykonnejsie,druha moznost je kupit njeco lacnejsie s tym istym vykonom...
co mi vadi je na tuto dobu podpriemerne pomaly procesor,na tuto cenovu kategoriu slaby vykon grafiky a hardisk je sice dost velky ale len 5400 otackovy co je ten najpomalsi aky existuje...
neviem co sa ti nanom paci ale garantujem ti ze za 460 Euro,za tolko som ho nasiel ja sa da kupit vacsi a vykonnejsi notebook..
» www.notebooksbilliger.de/acer+travelmate...
druha moznost o 20 Euro drahsi zato ma dvakrat tak rychly procesor aj graficky chip,je uz aj s Windowsom,urcite omnoho lepsia kupa z pohladu vykonu-ale ani jeden z tychto dvoch nema touchdisplay co sa mi pri notebooku zada ako frajerina ale v praxi zbytocnost
» www.notebooksbilliger.de/acer+aspire+e1+...
rozhodnut sa musis sama,ja by som bral tento posledny....
notebook s taky procesorom by som nekupil ani za 200 bo bude proste nenormalne pomaly,notebook nekupujes na rok a preto je lepsie dat o kusok viac za normalny vykon aby si aj za par rokov nemala problem,s tymto procesorom budes mat problemy uz teraz ak spustis viac ako tri programy naraz...
a za par rokov nebude stihat uz uplne nic tak vam poradim ruky prec a rychlejsi procesor...
ked zoberem do uvahy cenu je to ozaj slusna volba,ak si ho kupis budes urcite omnoho spokojneksia ako by si bola s tym prvym..
odomna jasne ANO KUP HO!!