Poraďte aký notebook si kúpiť do 500€, aby na ňom išla aj nejaká hra, napr. Mafia 2, alebo GTA4 (nemusí na naj nastaveniach a aby išiel v pohode net, len nech na ňom je už keď ho kúpim windows.
Díky.
Linky do komentov
kúpiš a v pohode slušný najlepšie je dať si ho zostaviť a poradiť si od niekoho, lebo celé pc čo predávajú tam nahrabú x všelijakých komponentov ktoré buď jedno má dobrý výkon napr. procesor a grafiku tam dajú takú že mi ide oči vygúlať keď to vydím.. úplne odveci nijktoré zostavy ale potrebujú zarobiť...
skús pozrieť tu tu ich majú lacnejšie než napr. niekde v nejakom tescu alebo kde » www.agem.sk/...
ale na tej stránke sa dá krásne poskladať PC. A ked sa ich na niečo spýtaš, odpovedia ti alebo poradia, kľudne sa ich tam spýtaj, na PC do 500 € aj s príslušenstvom. Poradia ti ... mám s nimi dobré skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
skús pozrieť tu tu ich majú lacnejšie než napr. niekde v nejakom tescu alebo kde
» www.agem.sk/...
našiel som ti PC za 500€ ale bez príslušenstva
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
ale na tej stránke sa dá krásne poskladať PC. A ked sa ich na niečo spýtaš, odpovedia ti alebo poradia, kľudne sa ich tam spýtaj, na PC do 500 € aj s príslušenstvom. Poradia ti ... mám s nimi dobré skúsenosti