Caute,
V prvom rade viem, ze takychto tem a for je vela. Ale ja chcem od vas iba nazov konkretneho ntb ktory ste pouzivali a s ktorym mate skusenosti...nechcem zase skoncit ako pri fujitsu(nevybral som si ho) odislabaterka, cd romka, snura, huci to atp. C
ja mám Asus k55vj, má 2 a pol roka a je skvelý podobné modely iste predávajú, tento už nie, ale inak drží sa dobre. v podstate tvojmu popisu zodpovedá, len by som povedala, že ak to chceš len na internet a filmy tak je to možno aj zbytočne veľa... ja ho zaťažujem o dosť viac
baterka už po takom dlhom čase nemá výdrž ako na začiatku ale zatiaľ sa ešte dobre drží a nevyprdne po pol hodine ako na iných ntb, ktoré majú moji známi. bol už raz čistený a 2x preinštalovaný win , no ale s tým tiež treba po čase rátať... ale čo sa týka funkčnosti všetkých jeho súčastí, tak funguje... a dúfam ešte aj dlho bude
Vseobecne ti mozem povedat ze ak chces vela muziky za malo penazi chod do znacky asus.
Pokial chces zhruba za tu istu konfiguraciu dat par stoviek navyse tak HP.
Ja osobne pouzivam HP probook 450 G1 a nemozem o nom povedat nic zle. Pracuje v extremnych podmienkach a zvlada ich. Predtym som mal tiez HP a vydrzal dost vela.
HP je taka cenova kategoria 600 - 650 eur.
Na znacky ako Acer ani nemysli. Usetris si neskor kopec nervov
Ono asi aj dost bude zalezat od vnutornosti, ktore bude mat a taktiez aj od nahody.
Vsetko vyraba cina takze ked mas stastie na dobry kusok tak ti vydrzi dlhe roky.
Takze mas 2 roky na dobru zatazovu skusku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
baterka už po takom dlhom čase nemá výdrž ako na začiatku ale zatiaľ sa ešte dobre drží a nevyprdne po pol hodine ako na iných ntb, ktoré majú moji známi. bol už raz čistený a 2x preinštalovaný win , no ale s tým tiež treba po čase rátať... ale čo sa týka funkčnosti všetkých jeho súčastí, tak funguje... a dúfam ešte aj dlho bude
Pokial chces zhruba za tu istu konfiguraciu dat par stoviek navyse tak HP.
Ja osobne pouzivam HP probook 450 G1 a nemozem o nom povedat nic zle. Pracuje v extremnych podmienkach a zvlada ich. Predtym som mal tiez HP a vydrzal dost vela.
HP je taka cenova kategoria 600 - 650 eur.
Na znacky ako Acer ani nemysli. Usetris si neskor kopec nervov
Ono asi aj dost bude zalezat od vnutornosti, ktore bude mat a taktiez aj od nahody.
Vsetko vyraba cina takze ked mas stastie na dobry kusok tak ti vydrzi dlhe roky.
Takze mas 2 roky na dobru zatazovu skusku