Sestra ide na strednú umeleckú školu odbor Animovaná tvorba. Zišiel by sa jej nejaký NB, vedeli by ste mi poradit nejaký dobrý do 400e? Kludne aj pouzitý.
Našiel som » pc.bazos.sk/inzerat/6396667... môže byť?
@diehard@Rici135@Kosmiklove@Diehard Ako vykonovo je to pomerne dobré podla mna. Mohlo by to zvládnut aj hry nejaké, kedze to ma 8GB RAM tak aj nejaký render videa a grafická tiez slušná. Akurát neviem ako to bude s baterkou a hlavne šasi. Kedže máme doma 3 NB a na každom sa lamaju panty.
Viete mi tu hodiť aj nejaký iný na porovnanie? Lebo napr brat "expert" si myslí ze to je onicom NB kedze je starý. No ked pozerám na nejaký Broadwell alebo Skylake tak vsetko len bud sunky alebo velmi drahé.
Nájdu sa nejaké i3 5005U broadwell s integrovanou grafickou Intel HD5500 ale tak neviem velmi porovnávat integrované vs pridavné aké ma potom notebook výhody/nevýhody.
Tiež som z umeleckej školy. Objednávala som z Hej.sk .. určite nejaké lenovo s dobrým procesorom, to bude potrebovať na rôzne programy. » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Viete mi tu hodiť aj nejaký iný na porovnanie? Lebo napr brat "expert" si myslí ze to je onicom NB kedze je starý. No ked pozerám na nejaký Broadwell alebo Skylake tak vsetko len bud sunky alebo velmi drahé.