Aký notebook by ste odporučili kúpiť ? Hlavne by mal čo najdlhšie vydržať fungovať . Do budúcna na ňom budem zrejme hlavne programovať a mal by zvládať rôzne grafické programy aj výpočtové. Máte skúsenosti? Najlepšie čo najlacnejší ale tak do 1000€.
v tejto chvíli už je to starší model, ale stále pekne výkonný, a stále zvláda príjemne aj hry (napr. aj Control, Doom Eternal), mám ho ja, v dobe kúpy stál 1200, keby som si nejaký book kupoval teraz, tak by som si stále kúpil tento, aj keď ako vravím už je to starší model:
HP Omen 15
(pozor, má asi štyri varianty, so 4 giga grafikou, s 8 giga grafikou, a s 8 a 16 giga RAM (myslím), ja mám ten so 4giga grafikou a 8 ram)
pri hrách sa trošku znervózňujúco hreje tak mám k nemu aj chladiacu podložku, ale na programovanie (aj Unity/Unreal) aj súčasne so streamovaním/nahrávaním naprosto v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
HP Omen 15
pri hrách sa trošku znervózňujúco hreje tak mám k nemu aj chladiacu podložku, ale na programovanie (aj Unity/Unreal) aj súčasne so streamovaním/nahrávaním naprosto v pohode.