za 20 000 ak by ste vedeli niečo lepšie ako toto do 20 000 dajte mi vedieť ale ymslímsy že ej gút povesti o kazenía sus už sú davno vyvrátene takže že by sa
kkcka klavesnica bezdrotova prehadzuje pismenka XD oprava "ale myslím si že je gút povesti o kazení asusu sú už dávno vyvrátené takže sa nebojím že by sa mi pokazil
noooo pozri sa, za takých 20 litrov máš peknú TOSHIBU, AMDčka a ešte take 2.2?? gigahercove??? čo si ?? veď to sa ti jak sviňa v kuse bude chladiť,keďže to neni mobile technology, pri Inteloch s tým problémy niesu, váži skoro tri kila to sa dá, ale vyzerá to moc podozrivo veľký výkon a vybevenosť a k tomu podozrivo nízka cena, saši je určite z laciného plastu,display je uvnený na umelých pantoch a čitačka kariet, pokiaľ neni hardverová bude ti nariť, pokiaľ chceš noťas do školy, na cestovanie, tak tento určite neber
ee ja cem taky multifunkcy potrebujem abi natom frčaly hry toshibu asi taško zoženiem....ten notebook mam zdruhej ruky novy stoji 25 000 sused ho kupoval pred mesiaco ...ale zistil žemuje nanič mal som ho doma jeden den pozdával samic elkom plasty boli gut baterka vydrži tak 2-3hodiny ja by som potreboval niečo podobne vykonne ako toto v cene 20 000 alebo tak do 25 000 tých 5ešte enkde naškrabem
určite je tot en isty lebo čo soms a pital tak na tento typ nebolo žiadne zle hodnotenie akorat že ta grafa sa hrozne hreje no ja som hocel tak nacestovanie skrz to že chodim na týždnove pobyty a taaq abi som aj nečo zagamebloval zas ak nekdo bude naražat nato že racej si kup desktop tak ten mam nedavno kúpený vlasna skladačka....čiže to mam doma na gamebling
noťas na hry neni notas ale hriankovač, toshibu splašíš sa 20 litrov z 2gigovou ramkou a Win vista basic v pohode Premium je ti na prd zbytočne to ten noťas predražilo, a od ruky kto vie prečo sa ho chce zbaviť
@3 aj mojej kamoške sa na asuse dodrbali repráky : že kvalita šmejd to je ja radšej HPčka keď už
podla mna, ked notebook, tak treba zabudnut na znacky, ktore nemaju az take dobre meno medzi pocitacmi. nech si vyrabaju chladnicky, ale nech sa nehrabu do pocitacov... ale no, Toshibu by som nechcel ani vo sne, HP nech si vyraba tlaciarne, ntb maju shitne (napr. vam odide klavesnica po 2 tyzdnoch). Acer sa prehrieva tak, ze sa na nom daju opekat vajicka. Ostava nam uz len Asus (zauzivany termin je aj Ešus , MSI a Dell. Z nich ma Asus tendenciu sa kazit, ale nemusi. MSI je v pohode, cenovo su pomerne vyhodne. Najlepsie notebooky su jednoznacne DELL, ale ich cena je vyssia. Ale ich vyhoda je, ze ich vlastne vyrabaju prakticky na mieru.
@seagull1 ty si spadol z vyšne??? MSI ??? najšmejdovejšie notbuky 21storočia!!!! ja som jeden mal tak viem o čom to je, holadská značka ktorá si ich dáva vyrábať v číne, viem je to kus od kusu ale aj častým používaním sa MSI ZARUČENE odserie, umelé pánty, plast taký že ti praskne pod rukami keď pišeš si robiš prdel že?
HP> klavesnice majú dobré, samozrejme keď si kúpiš nejaké akciové za 13litrov nečudujem sa
Prečo nie Toshiba? su to vymakané noťasky, a majú pekný dizajn tak netrep
a DELL je dobrý pre firmy, dizajn no naša stara telka vyzerala lepšie, cena, to si radšej kúpim už nečo od apple
@8 no, je to vec pohladu... preto som na zaciatku napisal, ze "podla mna"... nemusis sa s tym stotoznovat. ale MSI ma este nikdy nesklamalo. A no... ci kupim lacny, alebo drahy od nejakej znacky, tak by mal vydrzat. Takze ak je raz nejaka znacka zla, tak je zla ci ntb stoji 13, alebo 40 litrov...
@12 tak to nefunguje, hlavne nie dnes keď sa všetky "značky" snažia zbiť svoje ceny čo najviac dole,čiže keď nemám prachy tak to risknem, ale nadupané a laciné? to radšej menší výkon a kvalitnejšie vypracovanie, viem že to bol tvoj pohľad, ale také MSI už na nete som našiel viac prípadov dosratého chladenia a to isté sa mi s ním stalo aj mne, možno sa tebe uštedril dobrý ale ináč je to značka o hovne, a tie ich klávesnice, natrieskali tam aj numerickú pri čom sa znehodnotila, lebo sa na nej píše otrasne,
@10 na hry he stolové PC a nie noťas, neviem kedy si to konečne ľudia uvedomia, jak sa ti tam začne hriať grafika a procák, možno ešte aj hardisk,uvidíš tie teploty cez leto a keď ho budeš mať na kolenách tak sa ti uvaria vajcia
@9 ty si riadny vôl susedovy som staval pc ma taky isty ako ja len že ma invidia geforce 9600 a ja ma ati radeon 4850 a moja grafa ide o poznanie lepšie.....a ešte je tam rezerva aj an taktovanie jednozneacne ati radeon 4850 su anjlepsie grafy do ceny 6 000sk
a tena sus mame ten isty asus v rodine len z integrovanou grafickou.... a su nano kvalitne plasty striko ma hp a pol roku do opravy a ževraj anjelpšie mb....
a zas kebi mam love tak kupim nejaky IBM odtekacie kanaliky poleješ vodoua frčíš no mať nejakých 60 000 to je taško stymi nb lebo akždy odporuča niečo ine kupim toshibu za 20 000 2giga ram ved dnes už je to smiešne minimum 4giga ja hladam niečo v tom výkonne ako je ten assus ak nič neviete ponúknuť berem ten asus a azs tomu chalaovi dvoverujem ...hovoril že jemu je nahovno ten notebook že sa ho boji vonkunosiť no hovoril že sa hrozne pečie ked nanom hrá ale ked kuká filma lebo niečo tak ne a ak sa mi nebude loobiť predam mame za 15 000 XD
@8 a ktory notebook sa nevyraba v cine? Ide o to aka je vystupna kvalita...
Kedysi davno bol v jednom PC casaku clanok o notasoch. V podstate to ze su niektore lacne neznamena ze su shitne, su firmy co maju notas za 40litrov ale taky isty +- sa da kupit od inej firmy za 30 (to je priklad samozrejme).
Osobne mam asus a nejako sa nestazujem problemy s nim neboli a to uz ho mam cca rok. Repraky idu i ked su podla mna slabe a ked pustam film z DVD tak ho nie je dobre pocut (zapichol som stare repraky a je to ) + teraz nedavno sa mi odjebal do neba ventilator a tajne dufam, ze procak nesiel do neba s nim.
Anyway zavady sa mozu vyskytnut na kazdom nb co kupis a moze to byt aj megasuperhyper notebook z 30storocia za pol melona. Ked chces ten asus tak si na neho precitaj recenzie na nete (aspon 2-3) a sam zistis ci sa ti na tvoje ucely hodi a kedze vacsinou v recenzii aj spomenu konkurencne modely mozes si rovno pozret aj tie a vybrat si.
Btw je vtipne ako sa tu vsetci hadaju, ze aka znacka je najlepsia a tvaria sa ako znalci pricom mali dokopy tak 2 notasy od roznych vyrobcov
@16 ja asus nevychvalujem, len hovorim ze jeden mam a ma take nedostatky. Iny notebook som nemal takze neviem povedat ci su ine kazove alebo nie, kazdopadne chladenie moze odist aj na Dell, HP, Acer, Apple alebo ktorej kolvek inej znacke. Pokial sa mi notebook pokazi raz za cas tak to chapem, moze to byt vyrobna vada ktorej sa nikto nevyhne, problem nastane ak by sa ta chyba (alebo ine) opakovali casto a v servise by bol niekolkokrat do roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@3 aj mojej kamoške sa na asuse dodrbali repráky : že kvalita šmejd to je ja radšej HPčka keď už
Takze podla mna, ak ntb, tak MSI
HP> klavesnice majú dobré, samozrejme keď si kúpiš nejaké akciové za 13litrov nečudujem sa
Prečo nie Toshiba? su to vymakané noťasky, a majú pekný dizajn tak netrep
a DELL je dobrý pre firmy, dizajn no naša stara telka vyzerala lepšie, cena, to si radšej kúpim už nečo od apple
@10 na hry he stolové PC a nie noťas, neviem kedy si to konečne ľudia uvedomia, jak sa ti tam začne hriať grafika a procák, možno ešte aj hardisk,uvidíš tie teploty cez leto a keď ho budeš mať na kolenách tak sa ti uvaria vajcia
a tena sus mame ten isty asus v rodine len z integrovanou grafickou.... a su nano kvalitne plasty striko ma hp a pol roku do opravy a ževraj anjelpšie mb....
a zas kebi mam love tak kupim nejaky IBM odtekacie kanaliky poleješ vodoua frčíš no mať nejakých 60 000 to je taško stymi nb lebo akždy odporuča niečo ine kupim toshibu za 20 000 2giga ram ved dnes už je to smiešne minimum 4giga ja hladam niečo v tom výkonne ako je ten assus ak nič neviete ponúknuť berem ten asus a azs tomu chalaovi dvoverujem ...hovoril že jemu je nahovno ten notebook že sa ho boji vonkunosiť no hovoril že sa hrozne pečie ked nanom hrá ale ked kuká filma lebo niečo tak ne a ak sa mi nebude loobiť predam mame za 15 000 XD
Kedysi davno bol v jednom PC casaku clanok o notasoch. V podstate to ze su niektore lacne neznamena ze su shitne, su firmy co maju notas za 40litrov ale taky isty +- sa da kupit od inej firmy za 30 (to je priklad samozrejme).
Osobne mam asus a nejako sa nestazujem problemy s nim neboli a to uz ho mam cca rok. Repraky idu i ked su podla mna slabe a ked pustam film z DVD tak ho nie je dobre pocut (zapichol som stare repraky a je to ) + teraz nedavno sa mi odjebal do neba ventilator a tajne dufam, ze procak nesiel do neba s nim.
Anyway zavady sa mozu vyskytnut na kazdom nb co kupis a moze to byt aj megasuperhyper notebook z 30storocia za pol melona. Ked chces ten asus tak si na neho precitaj recenzie na nete (aspon 2-3) a sam zistis ci sa ti na tvoje ucely hodi a kedze vacsinou v recenzii aj spomenu konkurencne modely mozes si rovno pozret aj tie a vybrat si.
Btw je vtipne ako sa tu vsetci hadaju, ze aka znacka je najlepsia a tvaria sa ako znalci pricom mali dokopy tak 2 notasy od roznych vyrobcov
ostatne nech si ostane (jak vyssie bolo spomenute) pri chladnickach tlaciarnach atd...
ja mám, a môžem len odporúčať, pretože sú kvalitné, firemné, ale aj drahšie, ten môj stál okolo 32 000
a ak chces NB a hry sem tam tak je toto fajn
ale ja by som skor siel do NB s INTELOM
ja mam ASUS s INTELOM a pohodicka