@tommyhot spoluziak ma asus alebo acer neviem teraz a vsimol som si ze mu na tom sla novsia {nieco medzi spidermanom a punisherom,skaces tam po strechach} hra s dost dobrou grafikou nepamatam si nazov ..nepoznas taku ? ze by som sa pozrel na poziadavky tej hry
@johnny89 ee assasin creed 2 viem co je..ten ninja.. ale v tej hra bola ta postava oblecena ako punisher,skakal ako spiderman a robil nerealne veci a vseliake kuzla... nova hra 2009
na gta IV ti hlavne nebudú stíhať mobilné procesory.. na plynulý chod na stredných detailoch potrebuješ aspoň 4 jadrový procík s 2600mhz a viac..grafika tiež, 512-ka sa nechytá
ale ak ti nevadia najnižšie detaily a nižšie rozlíšenie, prípadne trochu sekania tak zahráš všeličo
@antarktidan Bol to Prototype, ktorý má neuveriteľne nízke nároky a spustíš ho na väčšine notebookov.
Na taký kde spustíš GTA IV a Mafiu 2 si priprav minimálne 1000 eur.
@stodvacinkar Nie tak úplna pravda, mám starý dvojjadrový E6750, 8800GT a len 2GB RAM a GTA IV mi beží na vysokom rozlíšení, väčšinu nastavení na high v priemere 30FPS.
GTA IV je zvláštne optimalizovaná, na výkonných PC ide neuveriteľne plynulo, na niektorých dobre, na menej výkonných ide vynikajúco a na niektorých nejde vôbec...
@3@antarktidan na mojom notase ide napriklad na polovicnych detajloch bez problemov Crysis, ci Call of Duty 6. Aj Battlefield Bad Company 2 som rozbehal.
Ale GTA 4 je uplne kokotne naprogramovana a aj namakane masiny s nou maju niekedy problemy.. Uvidime co povie Mafia 2, kazdopadne nedufam, ze ju u mna rozbeham..
A notas za 20 000 je slabota. Ak sa chces hrat tak 30-40 tisic je primerana cena.
do 20 000 notebook na hranie nezozenies podla mna. Teda, zozenies, ale na najvyssich detailoch si na tom zahras tak supermaria. Ako povedal tommyhot, rataj tych 30-40 tisic.
Ja na mojom booku rozchodim vacsinu dnesnych hier na polovicnych/high detailoch, ale ozaj zalezi na hre. Stal viac ako 20 000.
Ak sa chces hrat, urcite by som odporucal ist do desktopu a nie do notebooku, za menej penazi mas o dost kvalitnejsi stroj. Ak sa chces hrat, za 20 000 toho urcite vela nenahras.
@pernik "zvláštne" optimalizovaná je zbytočné branie si servítok..je optimalizovaná výnimočne na piču, časom sa to trochu vylepšilo a vyšli rôzne patche a tak podobne no stále to suck-ass
Tých 30 fps nie je veľa, rezerva nulová..podľa benchmarku mi gta IV pri najvyšších detailoch, rozlíšení 1440 na 900, polovičnej dohľadnosti a polovičnej hustote dopravy dáva priemerne 47 fps...ALE pri niektorých situáciách sa akoby "zasekávala"..napr zmeny počasia, západy slnka po daždi a takéto hovadiny
Mimochodom procesor s tym nema absolutne nic spolocne, vacsinu vykonu dodava hram graficka karta.
Stvor jadrove procesory s tym uz absolutne nemaju nic spolocne, pretoze hry sa na viacej jadier aj tak neoptimalizuju. Programatorov, ktori vedia programovat 4 jadrove procesory je minimum.
@metius nevyžaduje 4 jadrový procesor ale ako jedna z prvých hier bola navrhnutá pre použitie potenciálu 4 jadrových procesorov...tzn nepotrebuješ ho ale ak ho máš, tak hra to dokáže využiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ak sa chces hrat tak Toshiba ma vykonne gamerske notebooky z rady Qosmio. A aj cena byva celkom privetiva.
ale ak ti nevadia najnižšie detaily a nižšie rozlíšenie, prípadne trochu sekania tak zahráš všeličo
Na taký kde spustíš GTA IV a Mafiu 2 si priprav minimálne 1000 eur.
@stodvacinkar Nie tak úplna pravda, mám starý dvojjadrový E6750, 8800GT a len 2GB RAM a GTA IV mi beží na vysokom rozlíšení, väčšinu nastavení na high v priemere 30FPS.
GTA IV je zvláštne optimalizovaná, na výkonných PC ide neuveriteľne plynulo, na niektorých dobre, na menej výkonných ide vynikajúco a na niektorých nejde vôbec...
Ale GTA 4 je uplne kokotne naprogramovana a aj namakane masiny s nou maju niekedy problemy.. Uvidime co povie Mafia 2, kazdopadne nedufam, ze ju u mna rozbeham..
A notas za 20 000 je slabota. Ak sa chces hrat tak 30-40 tisic je primerana cena.
Ja na mojom booku rozchodim vacsinu dnesnych hier na polovicnych/high detailoch, ale ozaj zalezi na hre. Stal viac ako 20 000.
Ak sa chces hrat, urcite by som odporucal ist do desktopu a nie do notebooku, za menej penazi mas o dost kvalitnejsi stroj. Ak sa chces hrat, za 20 000 toho urcite vela nenahras.
Tých 30 fps nie je veľa, rezerva nulová..podľa benchmarku mi gta IV pri najvyšších detailoch, rozlíšení 1440 na 900, polovičnej dohľadnosti a polovičnej hustote dopravy dáva priemerne 47 fps...ALE pri niektorých situáciách sa akoby "zasekávala"..napr zmeny počasia, západy slnka po daždi a takéto hovadiny
Stvor jadrove procesory s tym uz absolutne nemaju nic spolocne, pretoze hry sa na viacej jadier aj tak neoptimalizuju. Programatorov, ktori vedia programovat 4 jadrove procesory je minimum.