poradíte mi niekto notebook do 535 eur na ktorom si zahrám aj niake novšie hry? kto sa vyznáte v PC...rozmýšlal som ASUS alebo HP ale skôr by som chcel ten ASUS
podľa mňa do toľko nezoženieš dobrý notebook na novšie hry... Daj o polovicu viac a ber sony VAIO, ja na tom vpohode môžem mať zapnuté woko, csko, fb, icq, skype, steam, hudbu naraz a vôbec mi to nelaguje a mám 100 fps aj v 3 smogoch
Ako nevravím, že to nejde... ale na ntb do cca 550 eur to nepôjde plynule. Ja občas hravam Assasins creed a dá sa to hrať, no ked idem na vyššie detaily, procesor nestíha.
za 500 eur notebook na hry? no mozno tak na tu fifu ktora uz 10 rokov nezmenila graficky engine inak nove hry mozes zabudnut ani na low ti to nepojde ani tych 25 fps
@antarktidan ja hry nehrám iba assasins creed 2 som pustil a na lowest sa to celkom dalo... inak na hry nemám čas a na to treba 2.4ghz intel, nie to čo mam ja
Lol, za 550 E sa kludne da najst NB kde ti pojdu nove hry. Neviem co tu vravia niektori . Mobility grafky robia teraz take ze ani nevies ze si na NB. » www.alza.sk/acer-aspire-555... Zozenies aj za menej ako pytaju.
tak chces lacny notas, alebo sa hrat novsie hry? lebo za 535 evry sice zozenies schopny notas (naprikald nejaku Toshibu), ale budes si musiet vystacit s hrami z roku 2007 a menej, pripadne sa uspokojit s nizkymi detajlami..
@tommyhot môžem si vybrať notebook maximálne do 535 eur...ale nie len na hry ale do skôr do školy ho potrebujem a aby som si aj zahral dáke novšie hry na tom notebooku
ja ti poradim urcite nekupuj HP, a Ak chces vykonny notebook za 500 eur tak skus pozriet po bazaroch, novy dobry za to nekupis.. A cena notebooku rapidne klesne pri predavani z druhej ruky, netreba sa toho bat iba si davat pozor..
odporucala by som Dell, Fjustu Simens, samozrejme ziadne mini, pozri sa po tych lepsich, taky dell xps 16 je v pohode
najlepsie by bolo, ak by si si ho kupil po znamosti na nejaku firmu, aby ti vratili DPH.. to usetris nejakych 100 ecok a budes si moct dovolit daleko vykonnejsi
ked chces PC na hry tak si kup desktop, za 500 mas ako-tak pouzitelny PC. notebook si kup za par korun hoci aj z druhej ruky napr do skoly a na internet.
ja som si teraz kupoval notebook na Photoshop a stal ma 1250.. aj ked to je macbook... notebooky nieco stoja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.alza.sk/hp-625-d171912....
» www.sysnet.sk/pocitace/nakup/...
» www.alza.sk/hp-compaq-presa...
» www.alza.sk/hp-compaq-presa...
» www.alza.sk/acer-extensa-56...
» www.alza.sk/asus-k50ij-sx32...
Teda pokiaľ vám nestačí 20fps.
Alebo
odporucala by som Dell, Fjustu Simens, samozrejme ziadne mini, pozri sa po tych lepsich, taky dell xps 16 je v pohode
ked chces PC na hry tak si kup desktop, za 500 mas ako-tak pouzitelny PC. notebook si kup za par korun hoci aj z druhej ruky napr do skoly a na internet.
ja som si teraz kupoval notebook na Photoshop a stal ma 1250.. aj ked to je macbook... notebooky nieco stoja.