kúpil som si nový notebook ASUS...počul som že nový notebook treba 3x poriadne vybiť a nechať ho potom dlho nabíjať..avšak ja som notebook vybil zatial poriadne iba raz lebo sme s kamarátom inštalovali hru a nevydržala by už batéria a vybil by sa počas in
@rainbowwarrior ani nie, skôr si treba všímať konkrétne modely než zovšeobecňovať značky+zohľadniť vývoj. Hej, Acery kedysi mali kopec problémov, no už to za tie roky vychytali celkom .
Toshiba je fajn, aj Sony je super, dokým doňho nepchajú intel grafiky...síce je to kvôli šetreniu energie, ale...
@punish3rko Normálne ho zasa vybi a nabi 2 krát... Ja som zistil asi po týždni, že to tak mám robiť . Teraz píšem z Asusu a šlape dobre.
@rainbowwarrior Prečo si to myslíš? Prevedenie minimálne na Asuse je slušné, nemám s ním problémy a cena je bezkonkurenčná. Sony a Toshiba? Taký Macbook ich schová do vrecka sprehľadom...
@rainbowwarrior zabil Asus je najlepšia značka Aspoň čo sa týka kvality a výdrže
@punish3rko - nejaké 3x poriadne nabiť a vybiť kašli, notebook treba celkom vybiť minimálne každý týždeň, ak bude stále na nabíjačke, životnosť batérie sa postupne zníži... 3x nestačí
@rainbowwarrior ja mam toshibu uz tri toky a po roku a pol sa kvalitne dodrbalpokazila... a to fakt som s tym nic nerobila, len stal na stole, pripadne na posteli a pisala som...obcas som ho do skoly alebo do kniznice zobrala...baterka sa doondiala po pol roku, kabel sa polamal po roku (a to som fakt s nim nic nerobila) a este predajna, kde sa kupoval nie je schopna zabezpecit novu baterku ani kabel
@rainbowwarrior Ja viem aké je strašne cool nadávať v dnešnej dobe na Apple, ale fakt si neviem predstaviť ako môže byť v dnešnej dobe internetu a možností zakúpenia si akéhoľvek tovaru takýto problém. Dnes na Amazone predávajú jadrové hlavice a rakety.
povedz mi čo máš za model asusu .. osobne som spokojný s asusom až na to že ho mám teraz asi 2roky a baterka riadne skapala (viem ako ju používať, niesom *** .. vydrží asi tak 30minút .
Radím ti to robiť proste tak, že ho maj v sieti len keď ho chceš nabiť, alebo keď tam nie je batéria to je všetko. a vždy ho vybi úplne, teda aspoň tak že ti začne vyhadzovať warning a vtedy šup s ním do siete
k vám čo sa tu hádate, macbook schová všetkých do vačku ale aj tá cena je troška väčšia a nie všetci si to môžu dovoliť. Warezáci (ako napríklad aj ja, kto si nikdy nestiahol aspoň 1posratý soft z netu v dnešnej dobe?) by asi umreli keby museli takmer všetko kupovať po tom čo sú zvyknutí stiahnuť všetko od operačného systému až po "poznámkový blok".
@saker Ja si myslím, že tie Macy nie sú teda fakt drahé. Aby som tu nebol obvinený z elitárstva... Nechodím do roboty a živia ma rodičia. Za 1000 € kúpiš kvalitný Mac a je to sakra rozdiel, keď ti na štandardnom notebooku vydrži batéria 3-4 hodiny a na Macu 8 hodín. Oplatí sa priplatiť.
@jemkrupicu ja poznám kvality macu a veľmi dobre poznám výdrž batérie, mám pocit že na novom macbooku pro vydrží batéria podľa developerov až 10hodín, viem, že to je dobrý "notebook" ..ja spomínam len software-ovú stránku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kúp si Toshibu, ak na to máš tak Sony
2. na to som sa nepýtal a asusy sú dobré PC
Toshiba je fajn, aj Sony je super, dokým doňho nepchajú intel grafiky...síce je to kvôli šetreniu energie, ale...
priznám sa, že pri nb som o tom nevedel, to sa fakt má?
@rainbowwarrior Prečo si to myslíš? Prevedenie minimálne na Asuse je slušné, nemám s ním problémy a cena je bezkonkurenčná. Sony a Toshiba? Taký Macbook ich schová do vrecka sprehľadom...
@punish3rko - nejaké 3x poriadne nabiť a vybiť kašli, notebook treba celkom vybiť minimálne každý týždeň, ak bude stále na nabíjačke, životnosť batérie sa postupne zníži... 3x nestačí
Radím ti to robiť proste tak, že ho maj v sieti len keď ho chceš nabiť, alebo keď tam nie je batéria to je všetko. a vždy ho vybi úplne, teda aspoň tak že ti začne vyhadzovať warning a vtedy šup s ním do siete
k vám čo sa tu hádate, macbook schová všetkých do vačku ale aj tá cena je troška väčšia a nie všetci si to môžu dovoliť. Warezáci (ako napríklad aj ja, kto si nikdy nestiahol aspoň 1posratý soft z netu v dnešnej dobe?) by asi umreli keby museli takmer všetko kupovať po tom čo sú zvyknutí stiahnuť všetko od operačného systému až po "poznámkový blok".