Je mi jedno aka sprosta je tato otazka ale fakt to surne potrebujem .. Takze na notebooku sa mi nieco prestavilo a neviem to dat spat proste zmizli mi vsetky pismena s interpunkciou a namiesto nich su cisla, zmenilo sa z a y a tak dalej prosim potrebujem
Dobre som antitalent lenze zistila som ze mi to robi len tu na birdz, na ostatnych strankach nie je. Dobre ja viem ze je to vtipne ale neviem co mam robit.
@sidage To som dala hned, ale prestavilo mi to len na niektorych strankach tu na birdz to mam stale take ake to mat nechcem, ale na inych je to v pohode.
Dobre dobre Vidím, že som niektorých veľmi pobavila a áno je to vtipné, lenže som antitalent takže som to nevedela Ako vymažem diskusiu ? Vďaka ak sa nájde jeden schopný odpovedať Pekný deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dakujem vam za radu ale ja to vazne potrebujem mne to prskakuje same od seba ... @normalkomar