dufam , ze mozem vyuzit forum na spytanie sa , ktory z tychto notebookov by ste si vybrali , pozeral som aj historiu ale konkretne tieto neboli v ziadnej diskusii ...
Intelacka grafika je celkom fajn, pokial nemaš velke naroky na jej použivanie. Ak ti stači to, že prehra HD video + nejake staršie hry, odvďači sa ti nízkou spotrebou a minimalnym zahrievanim.
No ak chceš hrať novšie hry, určite by som volil dačo ine.
@sandy114 ten ntb má síce 4 jadrá, no len 1,4GHz čiže v aplikáciách kde sa využiije len jedno jadro to podla mna bude podpriemerne výkonné.
@baggy ak nehrávaš hry ani nič podobné, nerozmýšlal si nad subnotebookom alebo nejakým menším? Veď zbytočne budeš vláčiť velké hebedo ak nepotrebuješ velký výkon
@semhamforas ale zas hry obcas hram ale len nieco ako nhl 06 a podobne , nic nove a narocne na grafiku ... a chcem 15'6 pretoze na vysokej asi budem vela pracovat s nim nechcem cumiet na malu obrazovku ...
@sandy114 co povies na takuto graficku od intelu ked ich tak moc hatujes
grafický procesor Intel HD Graphics 3000 s 384MB DDR3 SDRAM zdieľanej s hlavnou pamäťou (dual display, mirroring - vyžaduje adaptéry, nie sú súčasťou dodávky)
@sandy114 máš pravdu intel grafiku sú najväčší šunt pod slnkom a odkaz pre zástancov intel grafiky hovorte si čo chcete môžu si pred to dať HD ale keď to aj na takmer 10 rokov starej hre (nenáročnej ala budem menovať warcraft 3 ) ktorú by zvládla každá grafika od agp vykresliť a trhá a blbosti robí nemám slov.. a ešte ak neviete windows 7 používa na vykreslovanie tých nových prkotín najme grafiku (v xp to bol procak ak si dobre pametam) tak s tym intelakom sa nečudujte že vám to ide ako to ide(ja si myslím že to hd znamená že už vám aspoň win nebude sekať )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ktore myslis? Ja si myslim, že šasi ma celkom pevnu.
» datacomp.sk/hp-probook-4535...
Intelacka grafika je celkom fajn, pokial nemaš velke naroky na jej použivanie. Ak ti stači to, že prehra HD video + nejake staršie hry, odvďači sa ti nízkou spotrebou a minimalnym zahrievanim.
No ak chceš hrať novšie hry, určite by som volil dačo ine.
Počkaj ale mysliš Intel HD 3000?
@baggy ak nehrávaš hry ani nič podobné, nerozmýšlal si nad subnotebookom alebo nejakým menším? Veď zbytočne budeš vláčiť velké hebedo ak nepotrebuješ velký výkon
Ale ak ti vyhovuje cäčšia obrazovka tak ok
grafický procesor Intel HD Graphics 3000 s 384MB DDR3 SDRAM zdieľanej s hlavnou pamäťou (dual display, mirroring - vyžaduje adaptéry, nie sú súčasťou dodávky)