Každý výrobca má horšie a lepšie výrobky
Záleží aj od rady ...
Vo všeobecnosti :
Dell rady Precision, Latitude (od 5xxx a vyšie) Vostro, XPS a v podstate aj predražené Alienware
HP rady Probook (ideálne od 6xx, no ani lacné 4xx nie sú zlé), Elitebook, Zbook, Spectre,
Lenovo rady Thinkpad T/L/W (a z časti aj edge)
Toshiba rady Protége, Tecra
Apple Macbooky snáď všetky
Acer rada Travelmate a podarené Aspire V15
Asus ...hm, možno tak Zenbooky a potom drahšie rady R.O.G (G séria . Tie 15,6" sú zväčša
nič moc ... až 17,3" modeli sú pomerne kvalitné )
Pozerám, že som sa kus rozpísal snáď niekomu pomôže
Za mna macbook. Je sice drahsi ale stoji to za tu kvalitu. Kedze ma svoj vlastny operacny system tak funguje omnoho lepsie ako ostatne notebooky s windowsom kedze taky windows 7 ma aj 10 znaciek notebookov tak je tam vacsia sanca ze sa sekne. Ak by si chcel macbook tak mozes si ho kupit napr. s hej.sk a mozes pouzit aj » www.kuponyzdarma.sk/... a usetris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Každý výrobca má horšie a lepšie výrobky
Záleží aj od rady ...
Vo všeobecnosti :
Dell rady Precision, Latitude (od 5xxx a vyšie) Vostro, XPS a v podstate aj predražené Alienware
HP rady Probook (ideálne od 6xx, no ani lacné 4xx nie sú zlé), Elitebook, Zbook, Spectre,
Lenovo rady Thinkpad T/L/W (a z časti aj edge)
Toshiba rady Protége, Tecra
Apple Macbooky snáď všetky
Acer rada Travelmate a podarené Aspire V15
Asus ...hm, možno tak Zenbooky a potom drahšie rady R.O.G (G séria . Tie 15,6" sú zväčša
nič moc ... až 17,3" modeli sú pomerne kvalitné )
Pozerám, že som sa kus rozpísal snáď niekomu pomôže