Ahoj ľudia potrebujem do školy notebook ale veľmi netúžim ho tam nosiť ..preto sa chcem spýtať že keby ste mali zoradiť podľa toho ktorý by bol asi tak najlepšie alebo pre mňa ideálny podľa značky aký by to bol? Do 400 eur drahší mi nekúpia
acer je totálny šmejd? ja ho mám už tretí rok - som s ním spokojná... a nepoužívam ho iba na fejkbuk a podobne tínedžerské srandy ale aj na niečo rozumné a užitočné... rozhodne môžem tvrdiť že môj acer nie je šmejd
Podľa čoho na čo ten notebook potrebuješ Ak na napr. pozeranie filmov, hry atď, tak. to neviem Ja mám ACER, som s ním spokojná. tiež ho nosím do školy, a to len kôli Photoshopu a Illustratoru, to mi postačí, stál cca 500€, nieje to šmejd, a prakticky ani neviem načo by mi bol drahý notebook, zas taká náročná niesom
myslím si že notebook za tých 400 € asi nikdy nebude kvalitný ako za takých 700 € + vždy však hlavne záleží od toho ako sa oň budeš starať ja mám ASUS N53JN kúpený pred rokom za 775 € a zatiaľ fičí stále ako nový, aj baterka stále drzí ako nová a to mi dokonca raz trocha padol na plávajúcu podlahu z cca 15 cm , notebooku neni nič a v podlahe zostali 0,5 cm hlboké ryhy
ja mám Toshibu a som nadmieru spokojná.. bráško má Asus a tiež je spoko, ale mne odporučil hneď Toshibu, lebo jemu sa po pár mesiacoch rozviklal displej od otvárania a zatvárania a od veľa kamarátov som počula to isté že sa im rozpadá trochu, celkovo že Asusy nie sú bohvieako pevné a odolné zvonku, zdnuka sú v pohodke.. a Toshibka drží, ale treba túto Toshiba-Asus-ovú vojnu brať aj s nadhľadom, lebo ja osm ľavá strašne, mne padne vždy a všetko odvšadiaľ, takže preto som nechcela Asus..
@gagrr neviem myslím si že je šmejd nechcem uraziť tvoj notebook
Naši keď kupujú pozerajú okamžite na cenu potom čo to obsahuje ale niekedy mám pocit vlastne vždy mam pocit že keď kukajú hlavne na cenu ktorá musí byt dobra že to čo kúpia je šmejd už len pre to lebo si myslím a nevysvetlím im to že niekedy by sa oplatilo aj trosku kúsok viac investovať aby to nebol notebook ako náš jeden za 300 eur acer. To mi príde ako cárach. A nie len notebook nech kupujeme hocičo najprv cena potom čo to má ale či to naozaj stojí za to radšej by som drahší a iný ale iný furt lacné čo najlepšej cene ale či je acer za 300 kvalitný pochybujem nezdá sa mi to
@creature no potrebujem ho na všetko bežné do školy na nejaké predmety elektronické publikovanie možno aj na photoshop ale ten máme v školských pc a na prax. ja by som ho nosila len štrtky na jednu hodinu na nič iné nie nechcem ho nosiť do školy je to tážké a každý deň hore dole s notebookom ešte ho chudáka dade obijem a potrebujem ho aj na doma na hudbu fotky, facebook videá , možno občas filmy tak bežne hry nehrám len málokedy sims často
@kosmiklove no ja neviem čo to oblo tak bože to je jedno asus? bože práve toho sa bojím keď neviem mi mame acer a príde mi to ako šmejd keďže naši vždy všetko lacné myslím že aj ten bol lacný a tým pádom šmejd
@agrobrat sa mi aj skôr páči ten asus ako acer neviem chcelo by to ešte nejaké rady alebo vigoogliť
@tinka23 no mi máme acer a tiež mi otec hovorí že to nemám otvárať zatvárať lebo že sa to tam potrhá a potom to nepôjde a rozhýbe vieš tie káble či čo to tade ide tak teraz čo to nemám notebook otvárať a zatvárať aby vifdržal dlho inak sa mi aj asus rozpadne? a toshiba sa nerozpadne keď ju budem otvárať a zatvárať?
@frez aj lenovo poznám aké to je? v čom dobré v čom zlé nevieš?
Vlastne len k štúdiu vyhovovalo by mi to lebo notebook je prenosný môžem ho niekam vziať či do školy mám PC doma je parádny rýchly internet všetko ale NB by mi bodol ked niekam pôjdem na učenie lebo takto s ním sa učiť môžem hocikde kdež to s PC len za stolom. preto by mi to vyhovovalo a nepouzivala by osm ho nonstop ze denno denne a nie vela. na otm mam pc ale len keby nieco narýchlo potrebujem rychlo zapnem a fičim toshiba niééé lenovov ? neviem acer a asus ? neviem všetky sú asi také že rozkývem a odíde mi display nie?
@brianna mám tento môj dva roky, dvakrát zletel zo stola, raz z postele, ale akože fakt zletel, lebo som utekala k dverám alebo k mobilu alebo niekam proste a zakopla som o nabíjačku a tým trhom chudák zletel a nie je mu absolútne nič.. je trošku doškriabaný na vrchu, nefunguje mu už webka chudákovi, pri niektorom tom páde to nevydržal a takisto baterka je už v prdeli, ale to sa kúpi nová, to je po dvoch rokoch si myslím nie až také výnimočné.. inak funguje ako nový, mám Vistu a nikdy som nemala problém (musím si zaklopať).. takže ja som maximálne spokojná.. lebo asusy čo viem, acery neviem ale myslím že to je jedno za 18 a druhé bez dvoch za 20 majú len také tenké veci na bokoch čo držia ten displej, také kĺbiky čo ja viem 4 cm.. a toshibík môj nemá displej pripojený na bokoch iba kúsok, ale celým stredom a iba na kraji má voľné nejaké 3-4 cm čo je nepripojené, naopak od Asusu, čo má môj bráško..
@tinka23 o toshibe som totiž nič nepočula nikdy zato asus acer ma každy naokolo preto kukam práve na tieto o toshibe neviem nič. má ho spolužiačka stireborný nejaký ale vizerá to ako krabica nepači sa mí chcela by som niečo hranaté tenké a moderné zase nie za 700 eur. a niečo čo mi ked rozkývem stači malo a nepojde. niečo čo je čo ja viem čo stači li by nejaké rady alebo niečo vigooglim asi fakt mi máme ecer neviem čo má na bokoch ale tiež viezerá strašne taký bože ja neviem nepáči sa mi ten dizajn farba hrúbka okraje nič. tažký. aspon že ten nekupili mne
@brianna záleží aj na modeli aký si vyberieš , ja napríklad celé telo môjho asusu mám hliníkové alebo kombináciu hliníka z vnútornej strany a tvrdeného plastu zvonka
pozeral som trocha tie notebooky a ja by som asi bral toto za tú cenu :
@brianna tak si pozri v nay-ku alebo v datart-e na stránkach akú majú ponuku a tie si tam môžeš ísť aj pozrieť, ot je lepšie, nemáš ich len cez internet..
@agrobrat ten prvý je presne to čo sa mi brutálne páči taká klasika tenký čierny jednoduchý nie take oblé prcky jak ten náš no by osm ti aj poslela jaký máme ale neviem jak volá a by si mi povedal čo na to hovoriš ..a ten druhy pekne ale ties je nejaky zaobleny zo zadu
@tinka23 dakujem zatial co si mi povedala no asi tak spravím datart to sa spolieham tak som si kupovala zehličku najprv tam potom v obchode a nakoniec ju mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale najlepsi bude asi asus...ten ti ponukne za dobru cenu asi najviac
Procak by mal byt n555 dvojadrák a ramka 2giga DD3 asi najlepsie mini v tej cenovej kategorii kludne by som povedal že svojrázne vedie..
Ako vydrž baterky brutálna na bezne pracovanie uplne genialny na velkost si zvyknes rýchlo do vacsieho NB asi nepojdem už nikdy ...
BTW: nepocitam kolko krát som ho oplieskal o celne sklo v aute
» www.hej.sk/pocitace-prislu... Toto je presne to co mám ja
Naši keď kupujú pozerajú okamžite na cenu potom čo to obsahuje ale niekedy mám pocit vlastne vždy mam pocit že keď kukajú hlavne na cenu ktorá musí byt dobra že to čo kúpia je šmejd už len pre to lebo si myslím a nevysvetlím im to že niekedy by sa oplatilo aj trosku kúsok viac investovať aby to nebol notebook ako náš jeden za 300 eur acer. To mi príde ako cárach. A nie len notebook nech kupujeme hocičo najprv cena potom čo to má ale či to naozaj stojí za to radšej by som drahší a iný ale iný furt lacné čo najlepšej cene ale či je acer za 300 kvalitný pochybujem nezdá sa mi to
@creature no potrebujem ho na všetko bežné do školy na nejaké predmety elektronické publikovanie možno aj na photoshop ale ten máme v školských pc a na prax. ja by som ho nosila len štrtky na jednu hodinu na nič iné nie nechcem ho nosiť do školy je to tážké a každý deň hore dole s notebookom ešte ho chudáka dade obijem a potrebujem ho aj na doma na hudbu fotky, facebook videá , možno občas filmy tak bežne hry nehrám len málokedy sims často
@kosmiklove no ja neviem čo to oblo tak bože to je jedno asus? bože práve toho sa bojím keď neviem mi mame acer a príde mi to ako šmejd keďže naši vždy všetko lacné myslím že aj ten bol lacný a tým pádom šmejd
@agrobrat sa mi aj skôr páči ten asus ako acer neviem chcelo by to ešte nejaké rady alebo vigoogliť
@tinka23 no mi máme acer a tiež mi otec hovorí že to nemám otvárať zatvárať lebo že sa to tam potrhá a potom to nepôjde a rozhýbe vieš tie káble či čo to tade ide tak teraz čo to nemám notebook otvárať a zatvárať aby vifdržal dlho inak sa mi aj asus rozpadne? a toshiba sa nerozpadne keď ju budem otvárať a zatvárať?
@frez aj lenovo poznám aké to je? v čom dobré v čom zlé nevieš?
pozeral som trocha tie notebooky a ja by som asi bral toto za tú cenu :
» datacomp.sk/asus-x54l-sx011...
btw, toto je môj :
» www.asus.com/Notebooks/Multi...
@tinka23 dakujem zatial co si mi povedala no asi tak spravím datart to sa spolieham tak som si kupovala zehličku najprv tam potom v obchode a nakoniec ju mám