Ahojte.Potrebujem jednu radu.Mam Acer. Problem je taky ked pisem tak mi sam od seba pripisuje pismena.a ked necham kurzor na ploche tak otvara vseliake okienka moje z notu.Ale virus to nie je.ked necham kurzor v skype na chate tak zau 10 min mi naslabikuj
Srandicky a#u#3d#le ale toto robi pocas pisania. Prsti nemam siroke,duchov tiez nemam doma.Ale najhorsie3# na #tom je ze VISTU mam v nemcine tak ze neviem dost dobre ovladat ju.A ten no3vy ovladac skade 3by som mohol mat to Stiahnute. *DIKI
ak je ten notebook kupovany z bazaru alebo ho uz mas dlhsie, tak to moze sposobovat nadmerna vrstva omrviniek z jedla v klavesnici a medzi mysytkami... ak je novy tak by som to siel reklamovat lebo sa ti prave dosrala klavesnica a touchpad ..resp upresni ci pouzivas externu mys alebo touchpad.. ak touchpad, tak by som povedal ze problem je v notebooku a dal by som ho reklamovat..
Notbuk mi doniesol tento rocny jezisko. A s reklamaciami tu v zahranici (swiss) je tasko mal som ho tyzden po kupe v reklamacii za mikrofon,bol tam 3 tyzdne a ani sa ho nedotkli. Takze tasko sa mi pojde zas daco reklamovat bojim sa zue v predajni vybuchnem a otrieskam mu ten not o hlavu predavacovy.A ziadny bordel neni v klavesoch,a po spusteni zacne po 5 min blbnut a nie hned,tym asi vipadava klaves chyba.OTAZKA a nuemoze byt vo W.viste problemo.diky za ochotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov