Ahoj otvorili sme nový obchod s bizuteriou www.drobnostky.com
rada by som vedela vas nazor na tuto stranku. popripade co by ste tu radi vydeli. a este vase pripadne navrhy na vhodny start stranky-nejaka reklama a tak
@nixxina niekto sa tu pytal na nazor, ci najslabsie skoly budu postupne vykapavat, tak jak to vravia politici, alebo nie... no a tema bola vymazana skor, nez by niekto stihol napisat pravy dovod, preco bude snaha o to, aby sa zachovali... takisto tu bola zrusena tema o korupcii na vysokych skolach... veď.. na druhej strane si treba uvedomiť, kto má pod palcom tento portál
ako stránka v pohode, len neviem prečo, ale mám vo zvyku hľadať menu s produktmi na ľavej strane alebo hore, nie na pravej. takže trochu, ale fakt iba trochu trvalo kým som ho našla.
a dobrá reklama môže byť facebook, či sa už dohodnúť na zdielaní s niektorými stránkami alebo Slováci sú veľmi súťaživý, takže založiť si na FB stránku a získať fanúšikov na nejakú súťaž.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@interrupcio
(7pravidiel
4. Je zakázané zverejňovať reklamné príspevky.)
len mi príde zvláštne, že háklivá téma ohľadom VŠ bola hneď zrušená a reklamu tu nechajú vycapenú ktovie koľko éčiek stoja takéto špásy
a dobrá reklama môže byť facebook, či sa už dohodnúť na zdielaní s niektorými stránkami alebo Slováci sú veľmi súťaživý, takže založiť si na FB stránku a získať fanúšikov na nejakú súťaž.
ps keby som sem nedala odkaz na stranku tak neni co hodnotit. len tolko k tej reklame