ani jednu, ja som si zohna bazarovanu 3 mesiace staru Radeon 7850 za 85€ za ale Nvidu 660 by som už učtie nebral slabý pomer cena/výkon to fakt tam radeon je lepší
@cortes Bazarovane karty su take... Nikdy nevies. Mohol sa s tym hrat niekto s OC, v extremnych podmienkach... Je to taky trojsky kon
Asi osobne skor MSI, kvoli tomu, ze maju slusne tooly na pc a zvykne im to dobre ist, skusil by som pozriet nejake testy na nete
@sob3k mna na to brat ukecal a mal som bazarovanu 4850 ATI a išla dobre stale, ale tak novu určite nejaku R9 270 a ked nvidiu jedine 760 ale tuto už vobec nie
@sob3k Ja osobne nemam rad AMD Mam s nimi zle skusenosti. Navyse AMD sa zamerava na RAW processing power zatial co nVidia sa zameriava na novsie technologie zobrazovacieho retazca.
@smis Tak ono je to vies ako AMD ma brutalnejsiu vypoctovu silu, kym Nvidia to na tu uroven doklepe drivermi... V zasade si treba pozriet charty, cenu a mozno prikon (tu asi zobrazovany TDP). Poznam chalana, ktoremu 5x odisla GTX 650ka a pri AMD nemal problem. Menil maticnu aj zdroj aj vsetko ci v niecom inom nieje problem, ale hold... Ak mas pech, chytis aj 5 vadnych kusov Cize tak no
Ja osobne beriem co je lepsie cenovo, aj ked mam blizsie k AMD
@sob3k Praveze nestaci pozriet charty Lebo charty nahravaju viac AMD kedze sa zameriavaju na FPS hlavne. Tak AMD vedie v skoro vsetkych rebrickoch Ale pozri si nejake graficke testy kde porovnavaju graficku kvalitu a budes vediet pereco vedie AMD v FPS chartoch
A tie skusenosti su individualne. Mozno som mal fakt smolu na AMD. Kazdopadne nVidia mi vyhovuje. A navyse aj tak dneska mi je GTX rada k nicomu, kedze pouzivam Quadro. A popravde ani neviem ci ma AMD nejaky ekvivalent Quadra.
@smis No, ale tu uz sme pri profesionalnej rovine kariet Tu nikto neskuma pri hernych seriach Pri hrach asi nieje "transparentnejsi" faktor ako FPS
Nieco taketo maju: » graficke-karty.heureka.sk/amd-firepro-w70...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Asi osobne skor MSI, kvoli tomu, ze maju slusne tooly na pc a zvykne im to dobre ist, skusil by som pozriet nejake testy na nete
ASUS, ZOTAC, EVGA, GAINWARD
Ine znacky by som ani nebral do uvahy. GIGABYTE uz vobec nie !
Ja osobne beriem co je lepsie cenovo, aj ked mam blizsie k AMD
A tie skusenosti su individualne. Mozno som mal fakt smolu na AMD. Kazdopadne nVidia mi vyhovuje. A navyse aj tak dneska mi je GTX rada k nicomu, kedze pouzivam Quadro. A popravde ani neviem ci ma AMD nejaky ekvivalent Quadra.
Nieco taketo maju: » graficke-karty.heureka.sk/amd-firepro-w70...