My s Pukim sme rozmyslali, ze pojdeme, lebo minuly rok tam bolo prakticky vsetko. A teraz pokial viem tam bude akurat In Flames (disko! a dalej nic extra. Ak by sa nabalili dalsie veci, vazne by sme rozmyslali, ze sa tam objavime
A co sa tyka dopravy... uhh. To je vedla Viedne, nie? Tak asi zeleznica by bola prakticka. Co sa tyka jedla, volil by som nieco v style "Dve pecne chleba a kyblik horcice"
Hm vlastne tam dobre okrem IF vyzeraju este RatM, Porcupine Tree + Sonic Syndicate kvoli tej basgitarovej kocke Neviem, ci sa to oplati za tu cenu :x Ak by tam do leta dosli Opeth, Tool, Metallica, Behemoth, Emperor alebo podobne mena, tak by samozrejme nebolo o com
Ja tam idem sám za svojim cielom ,a to vidieť RAGE AGAINST THE MACHINE naživo ,je mi jedno, predám gitaru ,okradnem mamu ,ja tam musím byť ...ostatné kapeli mám v perdeli aj ked motorhead naživo musí byť šupa ,majú najhlasnejšiu aparaturu a celkom v poho rock N roll ...sex pistols ma absolutne nefascinuje je to nuda ,vydali jeden album ktorý sa preslavil dvoma songmi a odvtedy nič dokopy nespravili ,bude tam aj Cris Cornel tak by mohli dojsť napodium z ratm a hodiť tam neaký audioslave ..Jak som spominal idem sam ,planujem velke zasoby travy a húb, kto by mal zaujem isť somnou ,ja mám zaujem ísť s ním PEACE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A co sa tyka dopravy... uhh. To je vedla Viedne, nie? Tak asi zeleznica by bola prakticka. Co sa tyka jedla, volil by som nieco v style "Dve pecne chleba a kyblik horcice"
Stovo, aj na masters ale idem Bezkonkurenčný festival...
ja tam idem tiez ale zatial sama,neprida sa dakto ku mne?Pojdem z Prahy, pravdepodobne do BA a odtial do Nickelsdorfu.
Thanx