Nová rubrika na Birdzi.sk - Showbiz, Kultúra, Kiná...
Chceli by ste na Birdzi novú časť rubriky ako je showbiznis, kultúra, kiná, divadlá, televízia, rádia, print... proste bulvár ako a patrí, viem že to nie je bulvárny časopis ani nič, ale niečo by sme tu mohli podonmé mať no nie?
niéééé načo by nám to tu bolo? na bulvár nevidím dôvod...navyše o novinkách filmoch, klipoch a piesňach tu už rubrika je, nech sa pekne tá rozširuje, prípadne doplní...
s @tomas -om som to uz nedavno preberal ze by tam mohli byt aj knihy a filmy co su nove a podobne.... cize dufajme ze coskoro sa dacoho takeho dockame a ze to podporia aj ostatny redaktory... @tenpatic vyjadri sa
povodny music mal bulvarne clanky, obcas, ale teraz je mylsim cele maslo okrem obcasnych bulvarnych nadpisov odbulvarizovane lebo to si ziadali birdzaci, je mi luto, bulvar bol samotnymi birdzakmi odmietnuty
@xperiax byt komercne zalozeny a byt bulvar je rozdiel.. je tam MINIMUM clankov, v ktorych sa nespomina vyslovene praca na novom albume/singly/videu/koncertnej snure/charts... Ani zdaleka to nie je bulvar...
@gabosh redaktorKU na knihy som uz vybavil... a filmy budu tiez nou sledovanejsie ale je mimo teraz takze sa to dufam poriesi neskor aby sa toho tam porkylo viac ako teraz...
skôr som narážal na to, že mjuzik je typickým tuctovým hudobným "portálom", akých je na nete dostatok, niekedy niečo alternatívnejšie a tým vybočenie z masy by nezaškodilo
nie je tuctovym, naorzdiel od inych mame premiery videi, necakame na oficialne release ale ked nieco leakne je to hned u nas, upozornujeme na novych umelcov zo zahranicia (naposledy Agnes 3 tyzdne pred ostatnymi), newsky mame skor ako agentury, sme daleko a robia to ludia, co poznaju hudbu, o ktorej pisu (okej, topfest report nevysiel ale inak...), nie len "novinari" co ani nevedia poriadne kto co spieva okrem expres veci...
@gabosh hovorím, že by sa mohlo popremýšľať aj o tom, aby v mjuziku malo trošku väčšie zastúpenie alternatívne hudobné umenie, ktorým sa iné "komerčné" hudobné portály taktiež nevenujú a tým mjuzik splňa kritéria tuctovosti a zapadá do priemeru hudobných portálov, to čo si napísal ty je iba aktuálnosť, nie netuctovosť
ta aktualnost ho vytahuje z tuctovosti... a napis mi jeden HUDOBNY slovensky portal, ktory ponuka nam podobne informacie bez bulvaru a NIE Z TLACOVYCH sprav (sita/tasr)... Nie je - musicstation - tlacovky+minimum autorskych clankov, supermusic - tlacovky+ZIADNE autorske veci, hudba - tlacovky+minimum vlastnych clankov... Ano, mame nejake tlacovky, ale len k festom a veciam, kde sme sponzorny, spravy nepreberame od agentur a cele je to pisane uplne inak... MJUZIK nie je tuctovy a som ochotny tuctovost priznat ak mi das dostatocne argumenty a spon JEDEN podobny svk portal.
ok, fajn, ešte raz. Uznávam (veď raz som ti to, mám pocit, aj napísal do TS), že mjuzik je dostatočne aktuálny a prehladný, nie len obyčajné agentúrové správičky, LENŽE, ja mám na mysli a budem sa opakovať, že mi v ňom chýba to, čomu sa iné (tuctové) hudobné materiály taktiež vyhýbajú a síce ALTERNATÍVNE HUD. UMENIE, a myslím, že všetci sa zhodneme, že na birdzi je "alternatívcov" habadej a prijali by aj iné než len písanie o disney´s singers a hot billboard
kalčr mame. nestihame vsak vsetko uplne vykryvat, pomaly sa vsak zbieraju kontakty a dostavame sa k vsetkym informaciam z prvej ruky ale ani zdaleko to nie je ono. treba si trochu pockat...
ak niekto bude pisat recenzie na zahranicne filmy a stiha to sleodvat vsetko a informovat, nech sa paci - kuxo@birdz.sk
tomas ma pravu, nema o tom kto pisat a ja pisem o tom, co poznam a co mam rad a o com nenapisem BLUD, ako to robia ine portaly, ktore popisu take bludy ze mi rozum zastava stat lebo sa vsetci staraju do vsetkeho. Alternativa sa inak neda ani zadefinovat a neviem, kto bude pisat to, co myslis lebo co je pre niekoho alternativny rock (Fray) alebo alternativny pop (Ting Tings) moze byt pre ineho otrasne mainstream rock a pop...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dúfam, že v masle bulvár nebude, aspoň nie v oficiálne vyhradenej časti .
bulváru je všade plno, tak načo ho pridávať?
povodny music mal bulvarne clanky, obcas, ale teraz je mylsim cele maslo okrem obcasnych bulvarnych nadpisov odbulvarizovane lebo to si ziadali birdzaci, je mi luto, bulvar bol samotnymi birdzakmi odmietnuty
skôr som narážal na to, že mjuzik je typickým tuctovým hudobným "portálom", akých je na nete dostatok, niekedy niečo alternatívnejšie a tým vybočenie z masy by nezaškodilo
nie je tuctovym, naorzdiel od inych mame premiery videi, necakame na oficialne release ale ked nieco leakne je to hned u nas, upozornujeme na novych umelcov zo zahranicia (naposledy Agnes 3 tyzdne pred ostatnymi), newsky mame skor ako agentury, sme daleko a robia to ludia, co poznaju hudbu, o ktorej pisu (okej, topfest report nevysiel ale inak...), nie len "novinari" co ani nevedia poriadne kto co spieva okrem expres veci...
ta aktualnost ho vytahuje z tuctovosti... a napis mi jeden HUDOBNY slovensky portal, ktory ponuka nam podobne informacie bez bulvaru a NIE Z TLACOVYCH sprav (sita/tasr)... Nie je - musicstation - tlacovky+minimum autorskych clankov, supermusic - tlacovky+ZIADNE autorske veci, hudba - tlacovky+minimum vlastnych clankov... Ano, mame nejake tlacovky, ale len k festom a veciam, kde sme sponzorny, spravy nepreberame od agentur a cele je to pisane uplne inak... MJUZIK nie je tuctovy a som ochotny tuctovost priznat ak mi das dostatocne argumenty a spon JEDEN podobny svk portal.
ak niekto bude pisat recenzie na zahranicne filmy a stiha to sleodvat vsetko a informovat, nech sa paci - kuxo@birdz.sk
tomas ma pravu, nema o tom kto pisat a ja pisem o tom, co poznam a co mam rad a o com nenapisem BLUD, ako to robia ine portaly, ktore popisu take bludy ze mi rozum zastava stat lebo sa vsetci staraju do vsetkeho. Alternativa sa inak neda ani zadefinovat a neviem, kto bude pisat to, co myslis lebo co je pre niekoho alternativny rock (Fray) alebo alternativny pop (Ting Tings) moze byt pre ineho otrasne mainstream rock a pop...