NOVÁ vianočná reklama na T-mobile. Ako sa volá ta pieseň?
No ako sa volá pesnička z reklamy na T-mobile tá vianočná teraz nová čo tam pobehuje slečna a spieva a nakoniec vbehne do autobusu či čo to je plosííím názov...
Ja sa spýtam, chodilo to cez leto, aj teraz to chodí, je to od T-Com, taká ohľadom toho, že chalan zobere hadicu, uťeká s tým na strechu baráku, zapne vodu a spraví dúhu, holke, ktorá sa prebudila. Dosť v poho reklama, ale tá hudba je super, stále pátram po tom a nič. Nevie niekto niečo o tomto??
Vďaka
@0 ospravedlnujem sa, že skáčem do tvojej témy, ale trapasne vytvárať ďalšiu s rovnakým problém sa mi vidí divné...
ľudia....tá pieseň s dúhou je na T-Mobile a nie na T-Com a spieva to Michal Chrenko volá sa to Dúha...a nie je celá....je to nahrané len pre T-Mobile....
no a k téme...tú reklamu som ešte ani raz nevidela...
@20 , @21 ta reklama je chytlava,ton sa lahko pamata a ludia si na nu rychlo navyknu. Je to hlaven pre mladych,ktory vela sms-kuju a preto ich ma dana reklama oslovit a zaujat.
Takže pre všetkych milovníkov tejto pesničky ktorú podľa novych zisteni vraj spieva Domonika Mirgova som vam ju dal na free server a možete si ju stiahnut....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A ta najnovsia na bezplatne sms cez vikend,tak to netusim.
A do vianoc ich budem počuť a vidieť ešte milionkrát. Raz z toho asi zošaliem
A viem, že je to trochu mimo témy, ale musela som napísať, lebo je to všetko také zvláštne...
Vďaka
@0 ospravedlnujem sa, že skáčem do tvojej témy, ale trapasne vytvárať ďalšiu s rovnakým problém sa mi vidí divné...
ale inak je to najtrapnejsia reklama aku som kedy videla asi...a ta pesnicka nic moc
a ta pesnicka je od tiny, ak chces poslem ti ju...
no a k téme...tú reklamu som ešte ani raz nevidela...
Podla mna splni ucel,na ktory je vytvorena.
100 ludi 100 chuti...
Takže pre všetkych milovníkov tejto pesničky ktorú podľa novych zisteni vraj spieva Domonika Mirgova som vam ju dal na free server a možete si ju stiahnut....
» www.ulozisko.sk/95236/vianoce_s... "