Zdravím aké anime vás zaujalo v tejto sezóne, prípadne na aké sa tešíte v sezóne Fall 2014? U mňa je to z týchto letných určite Tokyo Ghoul a Zankyou no Terror a v tej ďalšej sezóne Amagi Brilliant Park a Trinity Seven .........BTW tí čo ich nezauj
Akame ga Kill
Ao Haru Ride
Sword Art Online II
Tokyo Ghoul
A síce to neni Anime a ani to nevychádza v tejto dobe (aspoň sa mi zdá) tak som začal pozerať Avatar The Legend of Korra (ako ma to podobnosť s anime ale je to americkej výroby)
@kittan Akame ga Kill je super, SAO dvojku pozerám viacmenej len z povinnosti lebo to je hriech aby otaku nemal pozreté anime typu SAO Tokyo Ghoul je teraz taká horúca topka to sa každému hrozne páči .........mmmmmm Avatar ach jaj, ako nevravím že jeto zlé, film sa mi dosť páčil, ale nemám veľmi rada keď sa američania pokúšajú o "anime", napríklad RWBY neviem či poznáš to bol tiež taký pokus
@nikichan ja SAO pozerám lebo celkovo sa mi páči tá idea že existuje niečo ako full dive (keďže sám mám rád hry)..
RWBY nepoznám a Avatar ten film The Last Airbender sa mi vôbec nepáčil ale cartoon (tu rozpravku Avatar) som videl s dabingom celú na Nickelodeone a strašne sa mi páčila tak som skúsil kuknuť aj Korru (to je akoby druhá séria) a uplne sa mi to zapáčilo hlavne kvôli tomu že hl. postava je dievča čo ma aj nejaké svaly a nie jak v anime že polonohá modelka čo ma "akože" silu väčšiu ako kat (jak napr v Akame ga Kill tá Akame)
+ je to super v tom že to robí Amerika a neni to jak väčšina anime kde sa dievča za celé anime neodváži ani vyznať city k chlapcovi a nakoniec si ani pusu nevedia dať bo sa hanbia pri tom v Korre ešte v prvých dieloch hneď povedala chalanovi že sa jej strašne páči a že by s nim chcela byť
@kittan hovorím že SAO dvojku pozerám z povinnosti h dvanásť dielov prvej série bolo úplne úžasných, potom ALO bolo už také ehm.. ale ako nápad je to skvelý s tým full divom to by som aj ja chcela niečo také zažiť hej presne D toto mi pripomenulo jedno anime Gokukoku no brinhildr ak ti to niečo hovorí a tam hlavná hrdinka bola neskutočne silná a tak jej hlavný hrdina pomačkal ruku a okomentoval "ale veď nemáš žiadne svaly" lol jop toto je tiež pravda dosť ma to štve že sa nevedia usmerniť v tom čo chcú hlavne v tých romance school anime
@nikichan šak prave toto ma na Anime s dievčatami serie že postavu jak modelka maju ale sila uplne jak z inej planety.. v tomto Avatar Korra vedie bo ona nema taku silu ale svaly vidno že ma hlavne na ramenach
a toto RWBY je úplne inak animované než Avatar.. sa ani nečudujem že to RWBY pozná malo ľudí Avatar aj vyzerá kreslene to RWBY je jak dajaky vocaloid čisto.. 3D animacia a ešte pomerne taka o ničom oproti Avatar Legend of Korra
@kittan hej inač chválne som si to v tom videu všimala že naozaj má ta baba svaly to čo si sem postol jj RWBY je dosť taká počítačová grafika akokeby to bola nejaka MMOčka ale ako zo zvedavosti som si pozrela prvý diel , je to aj na shirai dokonca, ale ako až tak velmi ma to neohurilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Akame ga Kill
Ao Haru Ride
Sword Art Online II
Tokyo Ghoul
A síce to neni Anime a ani to nevychádza v tejto dobe (aspoň sa mi zdá) tak som začal pozerať Avatar The Legend of Korra (ako ma to podobnosť s anime ale je to americkej výroby)
RWBY nepoznám a Avatar ten film The Last Airbender sa mi vôbec nepáčil ale cartoon (tu rozpravku Avatar) som videl s dabingom celú na Nickelodeone a strašne sa mi páčila tak som skúsil kuknuť aj Korru (to je akoby druhá séria) a uplne sa mi to zapáčilo hlavne kvôli tomu že hl. postava je dievča čo ma aj nejaké svaly a nie jak v anime že polonohá modelka čo ma "akože" silu väčšiu ako kat (jak napr v Akame ga Kill tá Akame)
+ je to super v tom že to robí Amerika a neni to jak väčšina anime kde sa dievča za celé anime neodváži ani vyznať city k chlapcovi a nakoniec si ani pusu nevedia dať bo sa hanbia pri tom v Korre ešte v prvých dieloch hneď povedala chalanovi že sa jej strašne páči a že by s nim chcela byť
a toto RWBY je úplne inak animované než Avatar.. sa ani nečudujem že to RWBY pozná malo ľudí Avatar aj vyzerá kreslene to RWBY je jak dajaky vocaloid čisto.. 3D animacia a ešte pomerne taka o ničom oproti Avatar Legend of Korra