moja matka je na toto maniak a každé nové oblečenie musí oprať, ale chápem jej mániu
raz neoprala jedny rifle a napriek tomu, že ich mala cca 3 mesiace v skrini a potom si ich obliekla, schytala takú alergickú reakciu, že celé 2 mesiace letných prázdnin bola so mnou doma, čo sa toho nevedela zbaviť
Všetko periem.. Iba bundy a kabáty nie. Po prvé kvôli tomu, že neviem, kto si to predo mnou skúšal (a môže to byť akokoľvek značkový obchod) a po druhé kvôli príhode, ktorú mi prednedávnom kamoška povedala.. ale to radšej písať nebudem
napíšem vám to, ale myslite na to, že vy ste to chceli vedieť Kamoška mi hovorila, že jej spolužiačka súložila s frajerom v kabínke H&M alebo v Terranove (už neviem presne).. a on si semeno na penise utrel do trička či čo to bolo, čo bolo zavesené v tej kabínke.. No a tie predavačky vlastne tie veci z kabíniek dávajú späť do regálov a na vešiaky (blee)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
raz neoprala jedny rifle a napriek tomu, že ich mala cca 3 mesiace v skrini a potom si ich obliekla, schytala takú alergickú reakciu, že celé 2 mesiace letných prázdnin bola so mnou doma, čo sa toho nevedela zbaviť
neperiem iba ked to je original zabalene..
po prvom vypravní už to nie je ono
napíš mi to
Nejde o to,že to mala nejaká cigánka, nemusela,stačilo aj nejaká baba s kožnými problémami
preto tá možnosť "občas"
jediny krat som to porusila a obliekla si bluzku lebo ved za 40 eur jej nic nemoze byt.. bluzke nebolo, mne potom veru hej
@mojsvet
@natyn
@zrkadlovka
napíšem vám to, ale myslite na to, že vy ste to chceli vedieť Kamoška mi hovorila, že jej spolužiačka súložila s frajerom v kabínke H&M alebo v Terranove (už neviem presne).. a on si semeno na penise utrel do trička či čo to bolo, čo bolo zavesené v tej kabínke.. No a tie predavačky vlastne tie veci z kabíniek dávajú späť do regálov a na vešiaky (blee)
toto nie!
@mojsvet tak neviem či je to do smiechu, alebo do plaču
@zrkadlovka spravíš dobre
Som rada, že to toľko ľudí oslovilo