» vimeo.com/37675449... Podľa mňa teda klobúk dolu. Všetky konkurenčné televízie si myslím že zaostávajú ,len keby si opravili aj štúdiá do moderného štýlu ,tak by som na to aj pozeral.
...lebo je hrozne dôležité obsahovo najslabšej televízií v krajine každé tri roky za ťažké prachy meniť vizuál zvučiek a upútaviek, ktoré sú vlastne to najmenej podstatné...
@midnight a co je pre teba kvalitny obsah? Jojkarske "reality show", alebo superstar na markize? Dvojka mava nahodou dost casto kvalitne dokumenty a milovnici filmov (ja nim nie som), urcite ocenia stare sk/cz filmy, pripadne filmy kde ide o umenie a nie o silikony hlavnej postavy.
A ten vizual je genialny, ale kedze to robil Milk, tak to ani inak nemohlo dopadnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Už som sa k tomu vyjadroval tuto, lebo niektorí v tom nemajú jasno a nadávajú na to aj keď nevedia o čom hovoria:
» www.birdz.sk/forum/paci-sa-v...
...ale z čisto grafického hľadiska skvelé, hej
A ten vizual je genialny, ale kedze to robil Milk, tak to ani inak nemohlo dopadnut.