ak by aj nieco hrozilo, tak poprosim niekoho, kto vlastni liehovar, niekoho, kto vlastni drogovy kartel, a ludi, ktorych bavi hudba a su ochotni ist hrat s ostatnymi na hudobne nastroje aj niekde do pivnice, tak podme uz teraz a preckame to !
V súčastnosti to vyzerá zo svetom dosť blbo a situácia sa vyhrocuje ale k tomu aby sa to mohlo stať ešte tento rok to by sa ešte muselo stať niečo extrémne zlé.
@n0win0u nepotrebuješ aj (zatiaľ) amatérsku výrobkyňu LSD, samozvanú kritičku umenia, 15-ročná prax v oblastiach postihnutých povodňami, základy prog. jazyka Pascal, komunikatívna, ambiciózna..
áno vyzerá to na to....... veď vo svete panuje už len nenávisť a násilie.. ľudia sa už voči ostatným nevedia správať.. ak to nebude v novembri bude to inokedy. no čoskoro!
@n0win0u pome do rajca, dockame na tohtorocne vypestky(to aj tak vychadza, ze vojna v novembri, sklizen v oktobri) a ideme na music year do rajca ke mne na chatu
@darkkizz prepaac, ved s tebou ratam, jasne, ty vies spievat, potreboval som si ujasnit, na akej urovni je tuna ujo @jimmycrow a teda moc ma nepotesil
@mezomus uz len aspon miliardu eur mat !!! by som si kupil 1000W bednu s nejakou poriadnou pre-amp hlavou a podladil sa do meshuggah a rubal to jak sprosty volakde na chate !!! a keby to neslo, tak by sme sa znicili a pocuvali dal
@jimmycrow keby vies takto hrat, tak smekam klobouk !!! akoze lebo ta polyrythmica a variacky su pre mna niekedy nepochopitelne, a to mam hudobne vzdelanie
@jimmycrow podobne ako marianka aj ja sa lahko dostanem k hudbe..
8rokov klaviru a teorie, 2roky aktivneho hrania na base.. cize o rytmike nieco viem.. ale hentie protichodky co si robi hore na plechoch k noham to niekedy len cumim
dufam ze nebude, ale tak ked nebude teraz tak bude isto potom,ludia sa nikdy nepoucia a ani nepoucili z vojen ,a to co sa deje vo svete no koment,zapadni system stale nadrza stranku cudzincom a cudzinci sa vyhrazaju zapadu? neni chori zapad ze to toleruje?
@veryhappyhippo to zas nie, myslela som to skôr tak, že či neexistuje niečo, čo by som sa dokázala naučiť aj ja, bárs aj kastanety, ak je to jednoduché, to je jedno
Nechápem komu sa to tu chce stále rozoberať či bude, alebo nebude. Stane sa to čo sa má a po ďalšie mi to asi nezmeníme a ani to od nás nezávisí, lebo Slovensko taký malý štát sa môže tak akurát zmieriť s tým čo bude. Ďalej by som napísal že raz určite bude 3. sv. vojna a proste aj musí byť lebo so spoločnosťou to ide stále dole vodou a musí prísť niečo aby sa ľudia uvedomili a spamätali a ujasnili si čo je v živote to hlavné a hlavne aby vedeli jeden s druhým žiť. Ľudia žijú spolu a držia jedine vtedy ak je s nimi zle nedobre, lebo ak si dobre žijú a majú sa dobre, tak nepoznajú jeden druhého a najradšej by sa všetci pozabíjali a ono to bude stále len horšie a preto si občas poviem aj zlatý socializmus. Síce som ho nezažil(iba pol roka svojho života), lenže vtedy sa aspoň robil poriadok s deckami v škole(nie ako dnes že decká robia poriadky s učiteľmi), s cigánmi sa tiež vedelo narábať aj s každým kto vyskakoval a špekuloval. Chceli sme Ameriku tak máme, no len netreba zabúdať že to dobré čo je na Amerike(mať sa ako prasa v žite) to tu nie je, jedine čo tu prišlo tak je to zlé.
Mimochodom už mi to príde ako s tým piatkom 13 . Tí čo na neho veria a furt ho spomínajú tak je veľká pravdepodobnosť že sa im niečo stane, lebo rozmýšľajú nad kravinamy a v tom dni si nedávajú na seba pozor a buď ich niečo zrazí alebo si niečo urobia sami pri nejakej činnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
@jimmycrow pomaly sa nám tu formuje kapela
@narazuvzdorna lsd, pascal, komunikativnost, ambicioznost.. vitaj na palube !
@darkkizz Už som si všimol
@mezomus uz len aspon miliardu eur mat !!! by som si kupil 1000W bednu s nejakou poriadnou pre-amp hlavou a podladil sa do meshuggah a rubal to jak sprosty volakde na chate !!! a keby to neslo, tak by sme sa znicili a pocuvali dal
@alpynus Somálsko a Lichtenštajnsko
D
8rokov klaviru a teorie, 2roky aktivneho hrania na base.. cize o rytmike nieco viem.. ale hentie protichodky co si robi hore na plechoch k noham to niekedy len cumim
jo a k teme.. nemyslim si ze bude... jedine zeby my ludia sme oli dostatocne sprosty na to aby sme to dovolili
snad budem dobry
Vivat reolucion
a zoberiete aj mna na chatu?, som aktivny posluchac hudby
@mielikki najde
Mimochodom už mi to príde ako s tým piatkom 13 . Tí čo na neho veria a furt ho spomínajú tak je veľká pravdepodobnosť že sa im niečo stane, lebo rozmýšľajú nad kravinamy a v tom dni si nedávajú na seba pozor a buď ich niečo zrazí alebo si niečo urobia sami pri nejakej činnosti.