nedalo mi nenapisat ked som zazrel nick @gothic_girl co si o takychto gothicoch myslite ? a potom ma napadlo ze @darklady666 jedneho casu teiz bola gothacka tak co je co teraz emo is goth/goth is emo?!
skutocny goth neexistuje od deciek 13-18.. to skutocne je na smiech...poznam ludi, ktori tento styl zboznuju, ziju nim, avsak su to ludia od 20 a vyssie... takze su to vsetko iba trapne deti, ktore si tym nieco dokazuju.. nic viac...
ja najviac milujem deti, ktore si o sebe myslia a este aj maju tu drzost tvrdit, ze su gothici... pre boha, to skutocne musia tieto decka dosrat kazdy, kazducky styl?? toto iste sa stalo s punkom, metalom, dokonca aj hip hopom... jednoducho, zacne nieco, je to par rokov dobre ale pride komercia a 13-16 rocne deti a je vsetko v .....
ako..ja som tiež proti týmto komerčným ošialom k nejakému Štýlu...ale nemám rada...keď na mňa zazerajú starší ľudia(napr.metalisti)...lebo si myslia, že som iba pubertálne decko, ktoré nevie o čom metal je...ja viem, že sa tu rozoberá teraz emo, ktoré nemám rada, lebo sú to detičky, ktoré sa hrajú na niečo čo nie su...ale toto ma tiež hnevá...lebo aj tí starší gothici museli niekde zaČať...určite sa zrazu neobjavili...takže @deraina moc s tebou nesúhlasím...záleží od povahy človeka..od toho ako vníma svet...
Ghotic a emo su dve totalne odlisne styly,prosto to si nemozes pomylit,to sa snad ani neda.Ved sa ghotici odlisuju od obycajnych ludi totalne vsetkym,ci je to uz oblecenie,licenie a vsetko s tym spojene.NO A ZAKLADNY ROZDIEL-ghotic ma myslienku duchaplnu,no o eme sa to povedat neda.Moj nazor je,ze emo je pre deti,ktore nevedia co so sebou,ale menej urazlivo pre tych,co maju radi prechodny styl,teda myslim tym,ze v tom sa dlho ostat neda...
hM TROSKU SUHLASIM AJ STYM,ZE DECKA VSETKO DOSERU.lENZE JA MAM TREBARS 17rokov a metal pocuvam prakticky od malicka,ja inu hudbu neznesiem,nikdy sa mi nic ine nepacilo.Lenze paci sa mi ten klasicky metalovy,punkovy styl a ho aj zastavam.Prinajmensom obliekanim,ale neodsudzujem ziadny styl,okrem ema,to sa chapat neda. Som metalistka skrz na skrz a mam uz toho mnoho odpocuvaneho a mam vlastny nazor,lenze ako to podla niekoho mam pockat do dvadsiatky a aź potom to prejavit? Blbe trosku,to mam teraz pocuvat blby pop a tvarit sa ze sa mi to neskonale paci? Ved ale ja nechapem tie blbe deti,co propaguju neonacizmus,punk a vlastne ani nemaju sajn o myslienkach tych stylov.To mi dviha zlc,ale to sa vazne ukaze len po rokoch,kto vlastne si a ja mam mentalitu metalistky a budem to len rozvijat,aj ked teraz ma mozno ludia neberu vazne...
Človeka neposudzujem od jeho štýlu, je to maximálne primitívne
A či sú to deti alebo nie.. Tak to závisí od osobnosti. Ale stále le njedno.. neriešim ..
@freedomko a ako mozes posudzovat, ze prave ta @gothic_girl je gothacka? v profile som nic podobne tomu nenasla, fotku ma stiahnutu z netu, ziadnu vlastnu a bola tu naposledy pred pol rokom
@19 ja zase posudzujem a vobec to nieje primitivne. primitivne je sa chytit jedneho stylu a hlasat aky som riadny najpravejsi metlak/hoper/technak/rocker a pod....
ked sa niekto takto priradi, skatulkujem a skatulkujem preto, pretoze ten clovek chce byt skatulkovany...
21 zas raz suhlasim. nemam rad skatulkovanie ako take. clovek sa ochudobnuje o kopu veci. Mal som take obdobie ked som bol mladsi, nehovorim, ze to bolo zle, bolo to celkom fajn obdobie na ktore mam fajn spomienky, ale zistil som ze as mi paci celkom vela veci a je skoda sa upierat na jednu..
nič, nechcelo sa mi čítať predošlé debilné komenty ale, je to čisté skurvete pozerské infantilné hnutie ktoré o GOTH subkultúre vie pekné hovno!! by som ich poslal na nejaké prednášky alebo čo aby sa uvedomili, možno keby tie deti prišli na to o čom práve goth je prestalo by ich to baviť, keby vlastne prišli na to že to nie je o nejakej krvi a o depresiách, ale o hudbe a úplne niečom inom, keby som takému decku povedal že BAUHAUS vyvreštilo by oči a myslelo by si že tam predávajú kosačky
ešte goth a emo, nemá medzi sebou žiaden súvis, tak ako aj goth a METAL spolu nemajú nič!!! ak niekto počuva post punk či goth rock alebo old school goth tak určite vie o čom tu meliem, temno tam je, ale to "temno" je v tých textoch a ne v tom temnom umelom podmaze a v nezmyselných metalových textoch ala jeben z diablom.........
@nightillusion vies ale mna nedavno zarazila jedna hlaska co mi povedal 15r chalan.. " na metal musis dospiet \m/ " a pod. hlasky od ludi... to iste som pocul na goth a tak... preto ked vidim 14r decko co tvrdi ze je goth sa zasmejem lebo vyzera ako emak/cka..ale.. nevravim ze kazdy 13r ( napr. @trash ) alebo v inom veku sa "hra" len.. poznam X ludi ktori pocuvaju goth,punk,metal alebo ine od detstva a vobec na to nevyzeraju... napr. moj kamarat (kedysi spolusediaci) dosiel som k nemu domov a kukam CD same AC~DC, scorpions, DepecheMod, DeepPurple a ine.. a v skole aj vonku modre nohavice kosela a hlava ostrihana na 9mm ..chcem tym povedat neuznavam ludi ktori dojdu zamnou ze " co si ty ?" a pritom sa len oni hraju na nieco..
jediný človek ktorý tu vie čo je gothická subkultúra je schizofrenik...hudba!!! žiaden metal,ale gothic rock a podobné žánre,je to o hudbe, nie o "temnom zmýšľaní" =D
ja goth neodsudzujem... som metlak... samozrejme nepocuvam LEN metal ale metal sa mi najviac paci... mam taktiez rad klasiku... a mam spoluziacku co je goth... lenze seci sa jej smeju a tak... len ja sa k nej spravam slusne... a nikto by ani nepovedal ze je goth abo jak sa to sakra pise +to nove EMO nemam rad... mam 1EMO spoluziaka a 1 byvala spoluziacka bola "EMO" a sa rezali... som sa im len divil..
tak poviem aj ja svoj nazor.......mne sa zda..alebo si myslim...ze emo je viac o hudbe ako gothick. ako..ja napriklad mam svoj vlastny styl krory ma prvki aj z emo aj z gothick. lebo sa mi zda ..obmedzujuce sa drzat nejakich vymislenich praviediel nejakeho konkretneho stylu. a emo nieje o obliekani alebo ucesoch..tada..skutocne emo.
aj tak doteraz nechapem preco "velki emaci" nosia hoperske siltovki. a skejty zo "skejt stylu" (ako boty myslim). aj ked asi tie boty patria k emo.(pokial viem vecsina emo nosi alebo bi chcela conversy, a to sa mi zda ze nieje moc skejt znacka na boty)(ja som mal jedine conversy a boly na basketbal )takze skor by mali nosit conversy. si myslim...neviem. ja tie pravidla nestudujem lebo ich pokladam za hluposti.
lol CZ..este aj v profile to mam, jaaaj dievca moje zlatee, myslis ze preco mam tam CZ znak ?! hm?! spametacki (nastastie sk niesom,to bi som si asi hodil maslu )
@52 okej. a uz radsej neriesme , bo zase sem pride nejaki "mudri" blavak a podobne , co tu bude riesit kktini ..bo vies....oni su "my sme slovan, my sme tu doma"
Poznám viacero gothov, ktorí majú pod 16. Ale sú to gothi, ktorí vedia, že gothic je predovšetkým hudobná subkultúra, a že gothic nie je o metale, podrezávaní sa či tvárení, žeúúú som extra ívl brutal temný ghotyck. Nemyslím si, že záleží od veku. Od toho fyzického určite nie. Poznám ľudí pod 15, ktorí majú názory hodné dospeláka, ale poznám aj dospelákov, ktorí by sa od tých "detí" mohli ešte veľa učiť.
Teenagerov vždy lákalo všetko to, čo je iné, rebelské, tajomné. To nie je nič nové. Problémom je skôr, že niektorí si vytvorili vlastnú verziu štýlu, pretože do tej pôvodnej akosi nezapadali a silou-mocou tam chceli patriť. Stačilo aby sa niečo také zjavilo na niektorom blogu a hneď sa to rozšírilo ako oheň na prérii. To, že gothici sa cítia nepochopení, majú depresie a podobne, to sedí dosť na pubertálne pocity. Takže sa nie je čomu čudovať, že sa toho pubertiaci aj chytili. Ľudia majú radšej tú pravdu, ktorá vyhovuje im, než tú skutočnú pravdu.
Mnohých to neskôr prejde...emo alebo goth. Ale sú takí, ktorí ostanú.
@61 no hej. a preto ja som si vytvoril vlastny styl. a ked sa ma niekto spita podla koho. povem pravdu, NIKOHO!!! je to moj vlastny styl, vychadzajuci hlavne z anime a manga tvorby, zahrnujuci aj prvki emo a goth, ale v svojej podstate upravene a prisposobene vlastnemu vkusu,povahe a charakteru. nebudem predsa nieco kopirovat od a po z. inac..z tym prvy zacali japonci..ich prve auta..elektoronika..a vobec vyrobky boli len okopirovane od ostatnich. ale ich neustalim vylepsovanim a evoluciou vznikly ich vlastne vyrobky/veci ktore nikto iny nevyraba/neroby. napr. anime a manga. takze moj styl je len MOJ STYL. a ziadne kopirovanie emo alebo goth. aj ke dnejake prvky sa tam najdu. ale to aj napr. na aute-ma 4 kolesa
@62 Svoj štýl je naj, máš pravdu Ako...ja sa viac menej radím ku goth z jednoduchého dôvodu..zbožňujem goth rock, deathrock a aj podobné žánre oveľa viac ako ostatné, tiež sa mi páči image a aj to ostatné...
@63 dik no ono to treba kombinovat aj tak, lebo..no proste...niektory ludia co su vysadeni striktne len na urciti styl, sa potom stavaju otrokmy sylu. napr. poniektory co sa snazia alebu su emo, a v 40stupnovich horucavach v ciernich dlhych riflach. to sa mi zda uz brutal, ved to sa musia roztopit. ja na ich mieste si dam kratasi, napr. z ciernich rifli zrobene,a budu aj tak emo styl a nebude im ako v saune. ono to sucasne emo, jak pozeram venku, kombinuje aj prvky z inch stylou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
» www.birdz.sk/webka/tenario/b...
Každý má svoj štýl.
A či sú to deti alebo nie.. Tak to závisí od osobnosti. Ale stále le njedno.. neriešim ..
jedine slovo v profile, na ktorom sa smejem: EM
ked sa niekto takto priradi, skatulkujem a skatulkujem preto, pretoze ten clovek chce byt skatulkovany...
nalepkovanie xD
Teenagerov vždy lákalo všetko to, čo je iné, rebelské, tajomné. To nie je nič nové. Problémom je skôr, že niektorí si vytvorili vlastnú verziu štýlu, pretože do tej pôvodnej akosi nezapadali a silou-mocou tam chceli patriť. Stačilo aby sa niečo také zjavilo na niektorom blogu a hneď sa to rozšírilo ako oheň na prérii. To, že gothici sa cítia nepochopení, majú depresie a podobne, to sedí dosť na pubertálne pocity. Takže sa nie je čomu čudovať, že sa toho pubertiaci aj chytili. Ľudia majú radšej tú pravdu, ktorá vyhovuje im, než tú skutočnú pravdu.
Mnohých to neskôr prejde...emo alebo goth. Ale sú takí, ktorí ostanú.