Nebudem piť alkohol, je blbé, keď som napitý a robím si hanbu a ľudia ma považujú za alkoholika.
Nebudem drogovať, je blbé, húliť trávu, čas sa dá využiť aj efektívnejšie, tie stavy mi za to nestoja.
Nebudem sa kurviť, je blbé, keď idem na diskotéku a za jeden večer sa tam olizujem s 10+ babami. V očiach známych som za kurevníka. tie dievčatá si ma aj tak nezaslúžia.
Budem sa viac učiť. Príde mi fakt absolútne zlé, ak radšej celý deň preležím v posteli, než aby som sa mal učiť.
Nebudem robiť zo seba debila. Toto komentár nepotrebuje. Nestojí mi to za to, aby som bol chvíľku stredobodom pozornosti.
Budem na sebe pracovať.
Nebudem kokot, hajzel, špina ani k ľudom, čo si to zaslúžia.
ja by som sa dnes celkom rad vykadil..uz od rana mi tlaci exkement na utroby, za chvilu idem do mesta a nemam rad ten pocit neistoty, co sa odohrava v mojom vnutri :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nenechat moje studijne vysledky zajst do takej riti...
naco..aj tak ich neoddrzim
Nebudem drogovať, je blbé, húliť trávu, čas sa dá využiť aj efektívnejšie, tie stavy mi za to nestoja.
Nebudem sa kurviť, je blbé, keď idem na diskotéku a za jeden večer sa tam olizujem s 10+ babami. V očiach známych som za kurevníka. tie dievčatá si ma aj tak nezaslúžia.
Budem sa viac učiť. Príde mi fakt absolútne zlé, ak radšej celý deň preležím v posteli, než aby som sa mal učiť.
Nebudem robiť zo seba debila. Toto komentár nepotrebuje. Nestojí mi to za to, aby som bol chvíľku stredobodom pozornosti.
Budem na sebe pracovať.
Nebudem kokot, hajzel, špina ani k ľudom, čo si to zaslúžia.
to vyznelo, ako keby si bol presne taký ako on (ROFL)
A to sa tak netváriš
Nebudem o sebe tolko pochybovat.
Chcem sa trochu zmenit.