@cupcake007 mne sa páčia praveže tie nové smajlíky a CCS neriešim, mala som s tym problém u iných - napr som nevidela blogy lebo ich mali prekryte alebo čo
na jednej karte mám otvorený ešte starý B a chce sa mi plakať Teda nieže by sa mi tento nový B nepáčil ale bude mi za starým smutno a keď si predstavím že tú kartu idem zavrieť a už nikdy nebudem na starom B tak idem fakt plakať
a inak niečo medzi pozitívnym a negatívnym, ak by sa tu vrátilo všetko staré (ako funkcie) a pridali sa k tomu tie nové, tak by som jasal avšak momentálne by som viac uvítal starý birdz
aj staré smajlíky by som pridal ku novým
apoň grc, hehe, žmurkajúceho prosto všetky staré veci
@20 este doplnim: hlavne kde je link na inu stranku, to akym sposobom sa otvori a vsetko sa len predlzuje a musis to tak otvorit lebo inak ti len otvori stranu DOBIRDZU ci co to je... este ta farba v pohode ale toto!!! a mohli by konecne opravit tagovanie :/ (ach) , alebo aspon smailikou
Ešte urobiť tie notifikácie (aby signalizovali reakcie), zapnúť možnosť blokovania a opraviť pár maličkých bugov a bude to eňo ňuno Vzhľad neriešim, mne sa celkom páči a keby aj nie, mne ide hlavne o funkčnosť.
keby boli normalne tsky nastenka a mb tak by to slo.. inak je to nepodareny fb a trapny novy birdz.. neviem preco tomas silou mocou to tu chce prerobit na fb cislo 2
dajako ste rozmaznaní!!! Nemyslíte?? (česť výnimkám) Však zmena je život tak čo tolko fňukáte.. v živote sa vám stane mnoho horších vecí ako je len zmena B.. och
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Aj to, že sa nedá robiť CSSko nejak prekusnem.
Ale ja chcem späť staré smajlíky!
asi tu budem bývať trochu menej ale neodsudzujem ho, celkom poho
a je mi luto ze to nakoniec kopa ludi tak odsudila
aj staré smajlíky by som pridal ku novým
apoň grc, hehe, žmurkajúceho prosto všetky staré veci
a ostatné uvidím časom
(Nástenku chápem, čo chcete, TSky chápem, čo chcete, ale v čom je problém v Môj BIRDZ?)