cchem sa opytať na jednu vec z noveho cestneho zákona.Opravne skusky sa vraj možu robiť len 2x a to v priebehu pol roka, ak to žiak nezvládne, je nuteny absolvovať kurz odznova a samozrejme si ho aj zaplatit.Vztahuje sa táto vec aj na žiakov ,ktorý si zač
to netusim ale viem ti povedat ze autoskole testy nespravit je len ukazka uplnej debility a jazda tiez podla mna no problem an to co tam mas prejst par minut , zaparkovat.ale tiez zalezi od instruktora.ale to je chyba ziaka.ak ma pocit ze instruktor stoji za prt ma si v autoskole vyziadat ineho.
Ja robím skúšky zajtra Ak ich neurobím mám rok na ich opravu opakovať môže hocikoľko krát, ale testy budem mať podla nového na opravných. Tí čo robia skúšky po 1.2 a neurobia už majú len dva pokusy presne ako si hovorila ak ich neurobia tak idú celú autoškolu odznova a vzťahuje sa to aj na tých čo si to začali robiť aj minulí rok. Je to dosť na nič. Dúfam, že urobím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@0 2 opravne skusky ti nestacia? ved to spravis na prvy krat