Ja milujem Futuramu a pre mňa to bolo 10/10 už predtým než som to videl
Film sa mi páčil, bol síce trochu chaotický (šialené cestovanie v čase) ale mal všetko to čo na Futurame milujem - bol vtipný, miestami aj vážny a emotívny a hlavne tam bol Fry ako najlepší animovaný hrdina na svete
Ale občas som mal pocit že sa snažia jeden vtip zopakovať 5 krát za sebou a trochu to uberalo filmu na kvalite... Predsa len stopáž 88 minút je pre podobný film trošku dosť veľa a Futurama bola vždy o 21 minútových epizódach... Málokto vydrží smiať sa nonstop 88 minút
U mňa má hodnotenie 10/10 a je to najlepšia komédia akú som kedy videl. Neviem sa dočkať ďalších dielov.
A ten odkaz na ThePirateBay si tam nemal dávať, neviem či to neni proti pravidlám.
No ja som sa skoro zblaznila od stastia,ked som ten film videla,lebo som videla futuramu po polroku,kedze nove casti neboli....film bol uzasny,podla mna tomu nic nechybalo,i ked to premiestnovanie v case,bolo niekedy dost nudne,dobree ze si Leela nezobrala tohoo cudaka
No a uz je druhy film, Beast with a/the million backs alebo ako sa to vola... Malo to svoje momenty, ale once again som znova sklamany vzhladom na to, ze serialy nesiaha ani po nechty na nohach...
ako bender´s big score je ten novy? vsak uz je aj dalsi... a bender´s big score bol nahodou dobry film..paci lsa mi viac ako ten druhy..ale obidva boli haluzne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Film sa mi páčil, bol síce trochu chaotický (šialené cestovanie v čase) ale mal všetko to čo na Futurame milujem - bol vtipný, miestami aj vážny a emotívny a hlavne tam bol Fry ako najlepší animovaný hrdina na svete
Ale občas som mal pocit že sa snažia jeden vtip zopakovať 5 krát za sebou a trochu to uberalo filmu na kvalite... Predsa len stopáž 88 minút je pre podobný film trošku dosť veľa a Futurama bola vždy o 21 minútových epizódach... Málokto vydrží smiať sa nonstop 88 minút
U mňa má hodnotenie 10/10 a je to najlepšia komédia akú som kedy videl. Neviem sa dočkať ďalších dielov.
A ten odkaz na ThePirateBay si tam nemal dávať, neviem či to neni proti pravidlám.
..co sa ti na tom nepacilo?
pecka...uz neh su dalsie
Inak prvý - Bender's big score mi ozaj sadol, bol super, druhý film - Beast with a billion backs bol pre mňa veľkým sklamaním, nepáčil sa mi
» www.opensubtitles.org/sk/subtitles/33...
Už sú 3 ďaľšie, nie len jeden