Čaute! Otázka smerovaná najmä mužskému pohlaviu- aký gél používate /na vlasy samozrejme / a ste s ním spokojný, ja som doteraz používal niečo wella, ale došiel som mu konca, kúpil som si nejaký minule, ale je ako voda, vôbec nedrží... Tak hľadám niečo
Nepoužívam gély ale modelovaciu pastu už spomínanej značky Got2be. Tak dá sa ale predstavoval som si to trochu inak vlasy podľa mňa by mali byť trošku viac vzdušnejšie po paste ale tak drží to a vlasy niesu ako zmoknuté jak pri géloch + pekne vonia
Tak asi vezmem ten Got2b, ale teraz neviem či gel, pastu alebo čo.. Mám napr. Vosk na vlasy Swartzkopf creative look, ale absolútne to nedrží, spadne po pár minútach, a nechcem používať lak.. A tiež pekne vonia, ale po celom dni vôňa lezie na nervy tak pokiaľ pasta bude držať vlasy tak ako ich ráno "postavím" tak to berem
@normalguy Tak so správnou pastou by si nemal mať postaviť hocičo Tak záleží či chceš mokrý alebo suchý look....Inak vosk/vazelínu som skúšal tiež ale ten sa podobá skôr na gél dosť mastí vlasy...
zatiaľ najlepší aký som mal som dostal darom Paul Mitchell Mitch Reformer - odporúčam má perfektný look vydrží dlho a stačí naniesť maličké množstvo a samozrejme má skvelú vôňu
@normalguy Tak na suchý look nejakú modelovaciu pastu/krém tzv. Shaping cream v angličtine značku ti veľmi nepomôžem pretože v nich ešte nemám prehľad...Dosť ťažko sa zháňajú v klasických obchodoch skôr asi cez net by bolo lepšie.
@normalguy got2be beach boy, ta mala plechovka siva, vydrzi to strasne dlho, vlasy drzia, maju matny look a nemusis sa bat ze ked ti neikto po nich prejde rukou stratis uces fakt skus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov