Ghotic and metals videli ste nový klip od Nightwish?To čo má znamenať?Dobrý sú tam akurát Tuomas a Emppu...Nightwish nejak poľavili v poslednej dobe....
to Stifut: No asi tak by som to nazval aj ja ale ako nie su zly len iny a na to si asi uz ta starsia generacia co ich pocuva dlhsie mozno nezvykne. Ja len tvrdim ze oni uz nebudu symphonic heavy metal alebo symphonic gothic metal ale len cisto bez symphonic bo Tarja mala na to hlasok a to ze maju v zadu orchester hmmm osobne si to nejak neviem predstavit s hlasom Anette.
NIGHTWISH je uz komercna sracka ta zena sa mi vôbec nepaci VOOOBEC Tarja ci ako sa volala bola lepsia o mnoho to bol nightwis a tato nova spieva ako Lavigne FUUUUUJ nightwish uz iba zaraba peniaze a robi srackovu hudbu FUJ FUJ FUJ !!!!
Matez, nemožem s tebou súhlasiť...kebyže ty máš kapelu a je to to jediné čo vieš robiť a baví ťa to, prestal by si hrať len preto že si vyhodil speváčku , pričom máš možnosť prijať novú ???
podla mňa nerobí sračku hudbu, mne sa nový nightwish náhodou lúbi a ten nový klip ( konkrétne ktorý myslí zakladatelka diskusie ) je perfektný, jak hudba tak klip....nightwish nie je horší, je len iný
Tá nová speváčka by sa mala tak trochu viac metalovo nahodiť,lebo v klipe pôsobí ako odroda emo speváčiek.
Nightwish je teraz iný aj keď hlavná pointa sa zachovala,ale vadí mi to.Bola som zvyknutá,že stále vypália s niečím peckovým a teraz je to také...ehm...je to len dobré,nie výborné.A fakt o tom,že sú komerčný už ani nerozoberám.Myslím,že stratili veľa fanúšikov...
No nebude to ako stary NW, ale naco z toho robit tragediu... Anette sa podla mna ulohy zhostila dobre a Amaranth je dobry kusok, aj ked znie skor tak rockovo-popovo nez metalovo. Tesim sa, ked si za par dni vypocujem zvysok albumu...
ale zato kopu novych fanusikov ziskal, aj ked ti s metalom moc spolocne nemaju
co sa ich albumu tyka, si myslim, ze je vyborny,aj z technickej stranky, aj co sa Anette tyka- spievat vie a spieva dobre.
lenze seci ho porovnavame s predchadzajucimi albumami, ktore boli tak perfektne, ze aj keby nadalej spievala Tarja, tak si nevim predstavit, ze by uz spravili nieco lepsie ako ONCE ci WISHMASTER
mne osobne sa album paci a som za to, aby sme Anette dali sancu, mozno o rok vyjde novy album, ktory bude zasa menej komercny a bude zasa tvrdsi. Teda, pevne v to verim
ja neverím tomu že to niekto počúva je je to fakt SHIT tie ich pesničky po prvom počutí už viem naspamäť ,gitary totál primitiv a ten jej upišťaný hlas počúvať ..no hrôza
Nová speváčka NIGHTWISH Anette je podla môjho názoru z celkového hladiska predsa len lepšia. Oslovila ma viac ako Tarja a to s toho dôvodu, že Tarja pridávala do piesni niekedy až moc tých operných tónov a ja som mal voči tomu menšie výhrady. Musím však poznamenať, že Tarjin spev ma viac bral len v tých neoperných polohách a preto som si zo starších piesni vyberal len tie, kde tá opera nebola tak cítit aj keď mal som rád aj vínimky-v niektorých prípadoch sa tam tie operné prvky aj hodili. Anette ma podla mňa velmi krásny, zaujímavý hlas a u mňa aj veľké sympatie. Ona podla mňa urobila Nightwish ešťe lepšou skupinou akou boli doteraz.
Takze u mna jednoznacne best album je Oceanborn, hlaven pesnicky doplnene aj muzskym spevom
U mna Tarja>Anette... teraz mi tie pesnicky prijdu viac popove, bez takej atmosfery ako som citil predtym a celkovo slabsie, i ked na druhej strane sa asi viac budu pacit masamhh
ja si myslim ze praveze fanusikou moc nestratili ale nabrali ja milujem nightwish uz moc dlho a teraz po vymene spevacky to zacali pocuvat aj niektory moji kamosi ktorym sa napr tarjin hlas nelubil. mno ale pre mna osobne tarju nikto nenahradi ani anette aj ked je dobra ale uz to nikdy nebude NIGHTWISH
Mne sa najviac pacila ta reakcia ze Nightwish je uz komercna sracka Co to akoze bolo doteraz?
Mne osobne sa Amaranth pacil, bolo to hrave, s nadhladom a prijemne, trochu 80's styl, pesnicky s Tarjou mi prisli prilis... hm, povedzme ze takeho Wishmastera dopocuvat nedokazem ani pri najlepsej voli.
A podla man to je pecka Fanusikov urcite nestratili koniec koncov Tmobile arena v PRahe bola zaplnena takmer do posledneho miesta a rady sa tvorili uz od 14:00 (koncert zacinal o 19:00). I ked mal som trosku obavy ako to doapadne. Moj nazor viac nez pozitivny aj stare piesne su v podani Anette vyborne.
Takze u mna Nightwish neklesol, skor naopak
Aj tak je to len a len zvyk, napr Bye Bye Beutiful alebo Amarath si neviem predstavit, ze by spievala Tarja...
PS: a ako povedal Ygor Anette je fakt pekna (A) (aj ked to hudbu neovplyvnuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
V Amaranthe je podla mna mizerna synchronizacia hudby z obrazom a Bye Bye Beuatifull mi pide cely trosku zvlastny aj ked nie zly
Ja som osobne vzdy pocuval NW kvoli tej atmosfere, ktoru ta hudba mala a ta podla mna ostala od Century Child nezmenena.
podla mňa nerobí sračku hudbu, mne sa nový nightwish náhodou lúbi a ten nový klip ( konkrétne ktorý myslí zakladatelka diskusie ) je perfektný, jak hudba tak klip....nightwish nie je horší, je len iný
Nightwish je teraz iný aj keď hlavná pointa sa zachovala,ale vadí mi to.Bola som zvyknutá,že stále vypália s niečím peckovým a teraz je to také...ehm...je to len dobré,nie výborné.A fakt o tom,že sú komerčný už ani nerozoberám.Myslím,že stratili veľa fanúšikov...
co sa ich albumu tyka, si myslim, ze je vyborny,aj z technickej stranky, aj co sa Anette tyka- spievat vie a spieva dobre.
lenze seci ho porovnavame s predchadzajucimi albumami, ktore boli tak perfektne, ze aj keby nadalej spievala Tarja, tak si nevim predstavit, ze by uz spravili nieco lepsie ako ONCE ci WISHMASTER
mne osobne sa album paci a som za to, aby sme Anette dali sancu, mozno o rok vyjde novy album, ktory bude zasa menej komercny a bude zasa tvrdsi. Teda, pevne v to verim
U mna Tarja>Anette... teraz mi tie pesnicky prijdu viac popove, bez takej atmosfery ako som citil predtym a celkovo slabsie, i ked na druhej strane sa asi viac budu pacit masamhh
Ale tak vysoko som sa ja svojim pohladom nedostal
inak sa mi to lubilo... taky WT style
Mne osobne sa Amaranth pacil, bolo to hrave, s nadhladom a prijemne, trochu 80's styl, pesnicky s Tarjou mi prisli prilis... hm, povedzme ze takeho Wishmastera dopocuvat nedokazem ani pri najlepsej voli.
Takze u mna Nightwish neklesol, skor naopak
Aj tak je to len a len zvyk, napr Bye Bye Beutiful alebo Amarath si neviem predstavit, ze by spievala Tarja...
PS: a ako povedal Ygor Anette je fakt pekna (A) (aj ked to hudbu neovplyvnuje