Ako spoznať nových ľudí? Rozhodla som sa začať aktívnejšie hľadať nové známosti, lebo by som rada prelomila bariéru, ktorú som si vytvorila. jediný problém zostáva ako to mám dočerta urobiť?! Nemám priateľov, ktorý by ma s niekým zoznámili takže táto možn
aj ja by som rada spoznala nových ľudí, bohužiaľ pri mojej povahe mi robí problém oslovovať ľudí a "vtierať" sa im, a keď som v spoločnosti viac ako 2 ľudí, automaticky sa začnem vyčleňovať, pripadať si ako niekto "navyše"..
Teší ma, aj ja som nový človek.
Píš si s niekým, stále píš, osobne stretnutie a máš kopu nových priateľov, bo ten jeden/jedna má ďalších. Problem?
Alebo choj na chatu, fakt, ale fakt nie je nikto v okolí, čo by ťa s niekým iným zoznámil?
Kde žiješ?
@lansue v Ružomberku! ja nemám priateľov, ktorý by ma zoznámili s niekým. mám iba dve osoby, ktoré považujem za známych a inak sú pre mňa všetci...cudzí? jeden z daných ľudí vyššie spomenutých sa baví iba so mnou a potom ešte so svojim frajerom a druhý má za kamošov pijanov a fajčiarov z inej časti liptova
tak takuto dilemu by som ja nikdy neriesila a prekvapuje ma ze to niekto riesi O.o ved to nieje tazke najst si novych priatelov či už na internete a neskor sa stretnut alebo vonku .skus sa prihlasit do nejakeho kruzku alebo zacni nejak sportovat chod viac do spoločnosti a urcite niekoho spoznas
@shiki
Keby máš viac rokov tak Ti poviem, aby si šla na diskotéky, ale to by asi nešlo.
Tak vyčkaj na strednú, budeš sa potom modliť aby Ti dali všetci pokoj.
Myslím, že v 14tich ti tie dve kamarátky bohato stačí
@peacexp nemôžeš to tak brať, každý sme iný... možno sa horšie prispôsobujú a sú svojské povahy, možno sú len hanbliví a nie takí extroverti.... nájsť si skutočných priateľov vôbec nie je také ľahké
škola, krúžky, záujmy...
si este mladá tak to si ich nájdeš , zdravo sa naser a vypni ten blok @patricino ale ona asi chce reálnych kamošov, aj keď nevylučujem, že tu by si nenašla niekoho zo svojho okolia.
@dandybrendy takto sa ta spytam..skusala si fakt vsetko?myslim ako ten kurzok alebo nejaka cinnost pri ktorej sa stretava viacej ludi..alebo sa len stazujes ze si hanbliva alebo nespolocenska.. nesmies byt tak uzavreta vyuzi prilezitost a prihovor sa niekomu aj cez tvoju hanblivost ,nemysli si ze ked sa dvaja rozpravaju ty si navyse zapoj sa do konverzacie nic za to neda a nic tym nestratis možeš len ziskat a to je prave to co ty hladas
takže bud internet ( to je tá lahšia možnosť ) spoznáš sa sniekým, vytovríš si s nimi vzťah ( kamarátstky ) a potom už len snimi realne niekam pojdeš ... potom ten ťažší...rozhodneš sa že niekam medzi ludí pojdeš sama a skusiš si aktivne vybudovať nejaký vzťah medziludský ... to je tá ťažšia možnosť ... inak stačí isť niekam na dikotéku alebo akciu a stačí niekedy len sedieť, vela ludí je aktívnych ...vyskúšaj niečo
@shiki taky problem mam aj ja Tiez si v realnom svte nemôžem najisť poriadnych kamaratov ale vo virtualnom svete ma každy považuje za celkom fajn osôbku skúšala som tiež krúžky a tak lenže v mojom veku tam každy mal svoju "partiu" takze som sa neak nezačlenila.. v triede ma šikanuju (psychicky) a mam iba dvoch kamratov je to aspon nieco ale ze taky dlhy cas si chcem aj ja a urcite aj ty pokecat aj s niekym inym a realne nie len s dvomi ludmi a s mamkou ...
no bohuzial ti neak neporadim ak chces realnych kamaratov ale ja som sa s tym zmierila a mam priatelov aspon v virtualnom svete a v realnom som si povedala ze noo.. pockam kym pojdem na strednu tam iste sa zoznamim s novymi ludmi
@shiki ako mas este 14 rokov ja do 14 rokov som mala ozaj take kamaratky len dve ..sla som na strednu som tu treti rok a a spoznala som neuveritelne vela ludi ..ale zase je pravda ze ja som spolocensky clovek a lahko sa zarozpravam aj s clovekom co vedla mna sedi v buse ..pockaj este a uvidis mozno casom najdes cestu ako spoznat novych ludi
@shiki no ja tiež s niečím podobným bojujem, my sme sa presťahovali a teraz vlastne starých kamošov strácam, ale žiaľ nový nie sú..ani vo vyhliadke lebo tu nikto taký nie je.
hm baby, keby sa to pýtal chalan to aj pochopím, ale mne ako dievčaťu sa osvedčilo proste postaviť sa niekde na párty, disko alebo už kde sama a nejaký chalan sa vždy našiel tak nejak som sa zoznámila aj s terajším
Hmm .čo ti ja viem ja by som sa na tú strednú moc nespoliehala.. ..Pretože ak si dosť hanblivá , nespoločenská a máš problém sa s niekým len tak prisadnúť si a baviť budeš mať problém..nečakaj že za tebou budu chodiť a prihovárať sa ti ..Musíš hladiť v prvom rade na svoju iniciativu...Ja som bola tiež taká na základke ale naštastie na strednej som sa zmenila a proste dosť ti pomôže aj tvoje sebavedomie to ako si so sebou spokojna, vyzor to vsetko spolu suvisi mozno sa to nezda ale je to naozaj tak ..Takze v prvom rade..mat sa rada, poznat svoje pozitivne stranky, usmievat sa, komunikovat , len tak si k dakomu prisadnut proste ludia si ta zapamataju ako v pohode osobu
ja som mala podobny problem.. no a vsetko sa zmenilo ked som sa dostala na vš.. moja segra chodi na strednu mimo sidlisko takze okolo nema kamaratov tak to cez prazdniny riesila tym, ze chodila do utulku vencit psov - tam spoznala vela ludi a ti ju zoznamili s dalsimi ..mozno ti pomoze nieco podobne staci si najst konicek
ja som tiež veľa kamarátov nemala.. ale asi v 16tich som napísala na pokeci susedovi .. (lebo som sa ho hanbila osloviť ... ) o rok starší odomňa, tak sme si začali písať a zavolal ma von a cez neho som spoznala strašne veľa ľudí .. ešte aj tento rok ma s nejakými zoznámil ..
mám tiež podobný problém momentálne, keďže svoj život som musel zreštartovať z dlhodobých zdravotných dôvodov a kamarátstva z bývalej VŠ pošli ladom. z predchadzajúceho života mi zostal až 1, s ktorým sa môžem stýkať. ostatní zo strednej sú vzdialení min.500 km...
Oslov niekoho vonku. Prehoď pár slov s človekom na zastávke. Daruj neznámemu človeku niečo. Je veľa možností. Nerátaj, že Ti to vyjde vždy na prvý raz.
Ak máš psa, pri venčení je tiež mnoho príležitostí. Ak máš dinosaura, skús ho začať venčiť - efekt by mohol byť podobný (ale len možno).
Inak s tým venčením to tiež nie je také jednoduché. Dlhé roky skúseností na základke a na gympli ma naučili byť k väčšine ľuďom skôr odťažitá, alebo ako to nazvať. Zistila som, že tak sa dá povedzme vcelku účinne vyhnúť možným posmeškom, vyčleňovaniu a urážaniu atď. A teraz sa toho strašne ťažko zbavuje. Jasne, viem sa s cudzím človekom porozprávať, hlavne psi sú skvelá téma. Ale to tiež musí začať skôr on. A požiadať takto niekoho, či by sme spolu takto nezašli so psami von niekedy spoločne je pre mňa úplne nemožné
@shiki Prvá vec čo ti poradím,prv čo chcú vedieť nové známosti pre teba je z ktorého mesta si.Napr. napíš som z Ba a hľadám kamošky z BA ,alebo niekoho s kým by som si dopisovala...Je veľa osamelých duší ktoré nemajú veľa kamarátok,niekto sa už na udičku chytí
Ja bývam v takom malom zapadákove, kde je síce všetko potrebné na život, ale ľudia v mojom veku sú úplne na hlavu...úplne pomýlené hodnoty a viete...depkovať je moderné -.- a niektorý mi pripadajú úplne nevychovaný ...preto mám 98% kamošiek vo veku 16+ a 60% kamošiek mimo mesta. Ja som spoznala dosť fajn ľudí cez pc 2-3 baby na birdzi, asi 4 náhodne na skype a strašne veľa cez on-line hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a teraz bez srandy ale!
Píš si s niekým, stále píš, osobne stretnutie a máš kopu nových priateľov, bo ten jeden/jedna má ďalších. Problem?
Alebo choj na chatu, fakt, ale fakt nie je nikto v okolí, čo by ťa s niekým iným zoznámil?
Kde žiješ?
Keby máš viac rokov tak Ti poviem, aby si šla na diskotéky, ale to by asi nešlo.
Tak vyčkaj na strednú, budeš sa potom modliť aby Ti dali všetci pokoj.
Myslím, že v 14tich ti tie dve kamarátky bohato stačí
si este mladá tak to si ich nájdeš , zdravo sa naser a vypni ten blok
@patricino ale ona asi chce reálnych kamošov, aj keď nevylučujem, že tu by si nenašla niekoho zo svojho okolia.
no bohuzial ti neak neporadim ak chces realnych kamaratov ale ja som sa s tym zmierila a mam priatelov aspon v virtualnom svete a v realnom som si povedala ze noo.. pockam kym pojdem na strednu tam iste sa zoznamim s novymi ludmi
jak sme sa mi vlastne spoznali ? ja uz neviem poriadne
aaaaa kopni ma do hlavy za to makke i !!
Ak máš psa, pri venčení je tiež mnoho príležitostí. Ak máš dinosaura, skús ho začať venčiť - efekt by mohol byť podobný (ale len možno).
Moja rec..:/