Počujte, tablet mám doma asi deň. Čisto nový, všetko okej. Idem stiahnúť aplikácie, ktoré som používala už i na predošlých tabletoch a stále stále mi vyskakuje "časový limit pripojenia uplynul". Hľadala som riešenia všade po nete, mazala som i cache, aj v
@vachtlik tablet má externú baterku? jedine ak ho vybijem a kežde v ňom nič ešte nie je, bude to dlho trvať @crowley áno som @yoshtixiang to som vyskúšala. ked som bola asi 5m od wifi, všetko ide v pohode. ale ja potrebujem tablet v izbe, ktorá jena poschodí. doteraz ani notebook a ani starý tablet s internetom v izbe nemali problém. iba tento robí revolúciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
tym sa tablet necakane vypne
ponkaj 3 minuty a poton ho zapni ak to stale nepojde tak ho reklamuj
mne toto robí, keď používam obchod play cez O2 pomalý internet
@crowley áno som
@yoshtixiang to som vyskúšala. ked som bola asi 5m od wifi, všetko ide v pohode. ale ja potrebujem tablet v izbe, ktorá jena poschodí. doteraz ani notebook a ani starý tablet s internetom v izbe nemali problém. iba tento robí revolúciu