Ako mám začať odznovu, skončiť s tým všetkým, čo má trápi to čo bolo a zabudnúť. Proste nechať všetko tak nemyslieť na minulosť ale veriť na budúcnosť ísť novou cestou, nový život a neobzerať sa dozadu..
No... buď od problémov utečieš, ako ti radia ostatný, alebo. Urovnaj si tie vzťahy aspoň tak, ako si schopný, pokús sa spraviť všetko pre nápravu. A potom s čistým svedomím odíď niekam, kde ťa to ťahá A pôjde to, no
A utekanie ti pomôže asi tak, akoby si sa pokúšal ujsť sám pred sebou...
Vyrovnaj sa s tým, že čo bolo, nezmeníš, ovplyvniť môžeš len prítomnosť...
Neviem ako si na tom s kamarátmi, ale ak nejakých máš, venuj im viac času, ak nie, zoznám sa s niekym novým...
Chcel si sa začať niečomu venovať? Do toho! Škola? Brigáda? Proste zariaď si program tak, aby si nemal kedy ani spať... ideálne ak tam niekde zmestíš aj dostatok pohybových aktivít... Proste zamestnaj sa po psychickej aj fyzickej stránke tak, aby si nestíhal riešiť svoj život...
A hlavne sa dokop k nejakej zmene
@hawaitypek Že ty máš vo svojom veku dokonalý vyrovnaný život neznamená, že ho majú všetci. Nevieš čo v živote prežili, prípadne či netrpia depresiou... (čo je, pre tvoju informáciu, choroba, nie puberťácky výmysel...)
@galinka co sa tyka kamaratov mam ale ide o to ze to aj nich sa to vsetko tyka.. vsetko so vsetkym suvisi. neviem.. volny cas.. predtym som si nasel dost toho. tri brigady aby som prisel na ine myslienky. nepomohlo. to co ma bavi- nepoznam poriadne. a zmena? tu chcem dosiahnut ..
neostávaj v minulosti, neži budúcnosťou, nesústreď sa príliš na prítomnosť, pretože aj budúcnosť aj prítomnosť bude o chvíľu minulosťou.. nájdi zlatý stred alebo kašli na "čas", rozhodne nerob ďalšiu chybu t.j. upínanie sa na to, čo bude
@passko Tak skúšaj nové veci... Sám konštatuješ, že jedno s druhým súvisí, začni s drobnými zmenami ktoré odporúčal o pár príspevkov vyššie @georg21 a po čase zistíš, že si sa prepracoval aj k tej väčšej A ako na seba jedno s druhým nadväzuje, aj tie vzťahy s kamarátmi budú potom úplne ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tam by som nechcel bývať, znie to ako nejaká sektárska obec.
@hotaru
s tym stahovanim to planujem aj ked neviem ci to ma byt riesenie. nezalezi to iba od toho ze ujdem
(nový život sa môže začať aj smrťou, treba skúsiť)
pojebte ma už niekto prosím...
@15 poznám to až moc dobre......zoberte im niekto počítač
A utekanie ti pomôže asi tak, akoby si sa pokúšal ujsť sám pred sebou...
Vyrovnaj sa s tým, že čo bolo, nezmeníš, ovplyvniť môžeš len prítomnosť...
Neviem ako si na tom s kamarátmi, ale ak nejakých máš, venuj im viac času, ak nie, zoznám sa s niekym novým...
Chcel si sa začať niečomu venovať? Do toho! Škola? Brigáda? Proste zariaď si program tak, aby si nemal kedy ani spať... ideálne ak tam niekde zmestíš aj dostatok pohybových aktivít... Proste zamestnaj sa po psychickej aj fyzickej stránke tak, aby si nestíhal riešiť svoj život...
A hlavne sa dokop k nejakej zmene
@hawaitypek Že ty máš vo svojom veku dokonalý vyrovnaný život neznamená, že ho majú všetci. Nevieš čo v živote prežili, prípadne či netrpia depresiou... (čo je, pre tvoju informáciu, choroba, nie puberťácky výmysel...)
a tak isto aj všetky problémy čo človek má, nemôže hodiť len tak za seba a tváriť sa, že sa nič nedeje...
tak ako i problémy sa nedajú len tak hodiť za hlavu a tváriť sa, že nič sa nedeje. A na zmenu potrebuješ veľkú silu, začni meniť maličké veci...
skvele si to doplnila, snáď si z toho človek niečo zoberie